24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Τα συγχαρητήρια του για την μεγάλη πρόκριση


Τα συγχαρητήρια του για την μεγάλη πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος στους 16 του Παγκόσμιου Κυπέλλου που διεξάγεται στη Βραζιλία, έστειλε με επιστολή του ... προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ο Πρόεδρος της Βουλής. «Εκ μέρους της Βουλής ..
των Ελλήνων θέλουμε να μεταφέρετε στους παίκτες της Εθνικής μας Ομάδας, στον Προπονητή κ. Φερνάντο Σάντος και τα στελέχη της αποστολής, τα συγχαρητήριά μας για την επιτυχή μας πρόκριση στην επόμενη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλου στη Βραζιλία» αναφέρει στην επιστολή του ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

 «Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνετε όλους τους Έλληνες υπερήφανους, αλλά σε αυτή τη χρονική συγκυρία είστε οι καλύτεροι πρεσβευτές της Χώρας μας, στέλνοντας το μήνυμα σε όλο τον πλανήτη ότι η Ελλάδα ξέρει να νικά.

Σε λίγες ημέρες, κλείνουν δέκα χρόνια από τις 4 Ιουλίου του 2004 που σηκώσατε το Ευρωπαϊκό Κύπελλο. Και τότε τα καταφέρατε και τώρα μπορείτε να το επαναλάβετε.

 Συνεχίστε, είμαστε σίγουροι ότι περιμένουμε νέες, ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου