24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Βραζιλία: «Διέλυσε» με 4-1 το Καμερούν


Μια γεύση του τι εστί… πραγματική Βραζιλία έδωσαν ο Νεϊμάρ και η παρέα του!

Με τον άσο της Μπαρτσελόνα να επιβεβαιώνει πως είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας ...(σκοράροντας δις κι όντας ιδιαίτερα κεφάτος) η «σελεσάο» επικράτησε πολύ εύκολα 4-1 του (αποκλεισμένου) Καμερούν και πέραν του ότι προσέφερε θέαμα στο απαιτητικό κοινό της, «καπάρωσε» και την πρωτιά στον όμιλο!

Κι αυτό διότι και τα τέρματα των Φρεντ και Φερναντίνιο δεν άφησαν το Μεξικό (3-1 την Κροατία) να… κλέψει την κορυφή κι έτσι οι οικοδεσπότες θα συναντηθούν στους «16» του Μουντιάλ με τη Χιλή σε ένα λάτιν ντέρμπι!

Το ματς:

Οι Βραζιλιάνοι ήθελαν να δουν μπάλα. Να δουν την ομάδα τους να παίζει σαν πραγματική «σελεσάο». Κι ευτυχώς γι’ αυτούς ο Νεϊμάρ είχε πολλά κέφια. Διότι μπορεί σε πρώτη φάση ο Λουίς Γκουστάβο να έχασε το… άχαστο, αλλά ο άσος της Μπαρτσελόνα έδωσε το έναυσμα για τους πανηγυρισμούς. Το τελείωμά του (στο 17’) ήταν κάτι παραπάνω από εκπληκτικό και έβαλε σε θέση οδηγού τους «οικοδεσπότες», επιβεβαιώνοντας πως ήταν σε… καλό φεγγάρι. Αλλά αυτό το τέρμα μάλλον «υπνώτισε» τους παίκτες του Σκολάρι που έπαθαν μια… προσωρινή καθίζηση.

Κι όταν… αφήνεσαι, είθισται να το πληρώνεις. Όπως, δηλαδή, οι Καμερουνέζοι τιμώρησαν τους αντιπάλους τους. Έστω κι αν ο Μάτιπ χρειάστηκε να το κάνει με την… δεύτερη. Γιατί μπορεί αρχικά η κεφαλιά του να σταμάτησε στο δοκάρι, αλλά ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα (στο 26’) κατάφερε να ισοφαρίσει και να κάνει πιο δύσκολη τη ζωή των Βραζιλιάνων. Προσωρινά, όμως κι αυτό. Γιατί είπαμε και πριν ο Νεϊμάρ είχε πολλά κέφια. Και κάνοντας προσωπική ενέργεια, «εκτέλεσε» τον Ιτάνζ, δίνοντας ξανά (με στυλ) προβάδισμα στην ομάδα του και διώχνοντας το όποιο άγχος πρόκρισης υπήρχε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου