24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Θεοδωράκης: Με 6% «θα είμαι ουρά», με 12% συγκυβέρνηση



Σε έναν απολογισμό του εκλογικού αποτελέσματος προχώρησε ο επικεφαλής του «Ποταμιού», Σταύρος Θεοδωράκης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ...
ΑΝΤ1, ο κ. Θεοδωράκης μίλησε και για τη θέση που θα έχει το Ποτάμι σε ενδεχόμενο κυβερνητικό συνασπισμό στο μέλλον, τονίζοντας ότι πρέπει να είναι μία δύναμη που θα μπορεί να εγγυηθεί την κυβερνητική σταθερότητα.

«Αν έχω 5% ή 6% θα είμαι ουρά. Εάν ένας τέτοιος φορέας έχει 12% και ο κυβερνήτης (το πρώτο κόμμα) έχει 25% ή 27% θα υπάρχει ουρά; Όχι, θα υπάρχει ουσιαστικά συγκυβέρνηση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του άσκησε έντονη κριτική στους πολιτικούς, υπογραμμίζοντας ότι «αντί να έχουν ένα σχέδιο για το πως θα διορθώσουν το πρόβλημα το οποίο οι ίδιοι δημιούργησαν, σήκωσαν τα χέρια ψηλά και είπαν να έρθουν κάποιοι από τη Νέα Υόρκη, από τις Βρυξέλλες να μας πουν ότι πρέπει να απολύσουμε τις καθαρίστριες. Έπρεπε να είχαν τη δύναμη να γίνουν και δυσάρεστοι, να εκπονήσουν ένα εθνικό σχέδιο δράσης. Αυτή είναι η μεγάλη τους αδυναμία.

Φάνηκαν ανίκανοι ως προς το να προτείνουν λύσεις για τη χώρα». «Η κυβέρνηση πανηγυρίζει ότι πάμε καλά, την ώρα που έχουμε μείωση στις εξαγωγές», είπε ο κ. Θεοδωράκης, αναφέροντας ότι χρειάζεται ένα εθνικό σχέδιο εξαγωγών.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε ότι βρισκόμαστε σε πολιτικό αδιέξοδο, προσθέτοντας ότι ο περισσότερος κόσμος θέλει για Πρωθυπουργό τον «κανένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου