24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Θετική η Βούλτεψη σε μελλοντική συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ


Ανοιχτή στο ενδεχόμενο ενός μεγάλου Συνασπισμού με την συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε μετά τον Δ. Αβραμόπουλο και η κυβερνητική εκπρόσωπος.... Σοφία Βούλτεψη, η οποία σε συνέντευξή της στο ΑΠΕ προσθέτει πώς δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο με την σημερινή εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Δεν είναι μία παρούσα συζήτηση, είναι μία συζήτηση που θα μπορούσε να γίνει μετά από καιρό, αλλά όχι "πάμε να κυβερνήσουμε μαζί κι ο ένας κοιτά στην Ανατολή κι ο άλλος στη Δύση"».

Η κ. Βούλτεψη επεξηγώντας τα λεγόμενά της είπε: «δηλαδή, δεν μπορεί ο ένας να λέει "συνεργάζομαι μόνο με τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ" κι ο άλλος να λέει, "έλα φίλε να συνεργασθούμε"... Θα υπάρχει μία συμφωνημένη βάση, ένα πλαίσιο, για το πώς θα κινηθεί η χώρα στα θέματα του χρέους, του δανεισμού της, της ανάπτυξης, των ιδιωτικοποιήσεων, εάν θα είναι στην Ευρώπη, εάν δεν θα είναι....Είναι κρίσιμο αυτό». «Ετσι όπως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, δεν μπορεί να γίνει τίποτα», ξεκαθάρισε ωστόσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου