24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Συλλαλητήριο στην Πτολεμαΐδα κατά της πώλησης της «μικρής ΔΕΗ»



Στην κινητοποίηση πήραν μέρος εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, σωματεία εργαζομένων στη ΔΕΗ, Εργατικά Κέντρα, συνδικάτα και φορείς της περιοχής

Την αντίθεση τους στην πώληση της «μικρής ΔΕΗ», εξέφρασαν πολίτες ..
της Δυτικής Μακεδονίας, που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας.

Στην κινητοποίηση πήραν μέρος εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, σωματεία εργαζομένων στη ΔΕΗ, Εργατικά Κέντρα, συνδικάτα και φορείς της περιοχής.

Κεντρικός ομιλητής στο συλλαλητήριο ήταν ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Σταμάτης Ρέλιας, ενώ μίλησαν επίσης, ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Δακής, ο νεοεκλεγείς περιφερειάρχης Θεόδωρος Καρυπίδης, δήμαρχοι και εκπρόσωποι φορέων.

Οι φορείς της Δυτικής Μακεδονίας εκφράζουν ανησυχίες για μια σειρά θεμάτων, σε περίπτωση πώλησης τμήματος της ΔΕΗ, όπως είναι η αποκατάσταση των εδαφών, οι μετεγκαταστάσεις των οικισμών, η απόδοση του Τοπικού Φόρου Ανάπτυξης και η διασφάλιση των θέσεων εργασίας.
Στις 2 Ιουλίου, την ημέρα κατάθεσης του νομοσχεδίου στη Βουλή, θα πραγματοποιηθούν καταλήψεις στις πύλες των σταθμών παραγωγής ρεύματος στην Πτολεμαΐδα, το Αμύνταιο και τη Φλώρινα.

Συλλαλητήριο για τη πώληση της «μικρής ΔΕΗ» θα πραγματοποιηθεί στην Έδεσσα, στις 30 Ιουνίου.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου