24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Να καταστεί αυτάρκης στα αγροτικά προϊόντα η Ρωσία ζητά ο Πούτιν


Την ευκαιρία που δίνεται στους ρώσους αγρότες και παραγωγούς να εντατικοποιήσουν τις καλλιέργειες ώστε να παράγουν επαρκείς ποσότητες ειδών διατροφής που θα... καθιστά τη Ρωσία αυτάρκη και ανεξάρτητη ανέλυσε στη ρωσική νεολαία ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, μιλώντας για τα αποτελέσματα του εμπάργκο στις εισαγωγές αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων από τη Δύση.

Η εξασφάλιση τη κάλυψης των διατροφικών αναγκών κάθε λαού αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα για κάθε χώρα, τόνισε ο Πούτιν κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο καθιερωμένο εκπαιδευτικό φόρουμ νεολαίας «Seliger», στις όχθες της λίμνης Σέλινγερ, στην περιοχή Τβερ.

Το ρωσικό εμπάργκο ήταν «μια μεταμφιεσμένη ευλογία» όπως είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως οι ρώσοι αγρότες και παραγωγοί θα προχωρήσουν πλέον σε δράσεις που θα έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και καιρό, αξιοποιώντας τον φυσικό πλούτο της χώρας τους και αναπτύσσοντας στο έπακρον τις δυνατότητες αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής.

«Μπορούμε για παράδειγμα να προωθήσουμε τη μεταφορά προϊόντων αλιείας από την Άπω Ανατολή προς το ευρωπαϊκό τμήμα της χώρας, αξιοποιώντας την εκεί παραγωγή και τονώνοντας παράλληλα την οικονομία μας στις απομακρυσμένες περιοχές» σχολίασε ο ρώσος πρόεδρος, συμπληρώνοντας πως θα πρέπει το κράτος θα πρέπει να φροντίσει για την βελτίωση των κανονισμών ώστε να διευκολυνθούν οι μεγάλες αλλαγές σε αυτόν τον τομέα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου