24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Μαίνεται φωτιά στην Κίσσαμο Χανίων-Εκκενώθηκε οικισμός



Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίς το πρωί σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αμυγδαλοκεφάλι Κισσάμου Χανίων.

Στο έργο της κατάσβεσης..
συμμετέχει ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής με 33 πυροσβέστες και 15 οχήματα, 16 άτομα πεζοπόρο τμήμα ενώ πραγματοποιούν ρίψεις και δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα.

Η φωτιά εκδηλώθηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες και από την μέχρι τώρα εξέλιξη καίει χορτολοβαδική και καλλιεργήσιμη κυρίως από ελιές έκταση ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στο σημείο δημιουργούν αντιπυρικές ζώνες ώστε οι φλόγες να μην φθάσουν μέχρι τους οικισμούς που υπάρχουν στην περιοχη.

Παρόλα αυτά για προληπτικούς λόγους κρίθηκε πώς πρέπει να εκκενωθεί ο οικισμός Λιβάδια.

Στο σημείο επιχειρεί για την κατάσβεση μεγάλη πυροσβεστική δύναμη με οχήματα από Χανιά, Κίσαμο και Βρύσσες, που έχουν να αντιμετωπίσουν και τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή ενώ κρίθηκε απαραίτητη και η συνδρομή πυροσβεστικού ελικοπτέρου που πραγματοποιεί ρίψεις νερού.

Ωστόσο, λόφω της σοβαρότητας της κατάστασης χρειάστηκε να «σηκωθεί» και δεύτερο ελικόπτερο.

ΠΗΓΗ:ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου