24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Το όνειρο ξεκίνησε για τον Ολυμπιακό - Ατλέτικο, Γιούβε και Μάλμε οι αντίπαλοί του


Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους και Μάλμε οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στον Α' όμιλο - Απέφυγε τα χειρότερα, αλλά θα μπορούσε και...
καλύτερα - «Μου αρέσει ο όμιλος, μοιάζει με τον περσινό» τόνισε ο Μίτσελ

Με πολλά όνειρα και ελπίδες για επιτυχίες ανάλογες με τις περυσινές -και γιατί όχι ακόμη και μεγαλύτερες- ξεκινά το ταξίδι του Ολυμπιακού στα «αστέρια». Η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ πάντως φέρνει στο δρόμο των ερυθρολεύκων δύσκολους αντιπάλους, καθώς για την πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα κληθεί να αντιμετωπίσει την περσινή φιναλίστ του τελικού, Ατλέτικο Μαδρίτης και την πρωταθλήτρια Ιταλίας Γιουβέντους. Θεωρητικά πιο εύκολα θα είναι τα πράγματα με την σουηδική Μάλμε που παίζει για πρώτη φορά στον θεσμό.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης με τον Ντιέγκο Σιμεόνε «ψήλωσε» απότομα. Πρωτάθλημα στην Πριμέρα και φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ την περασμένη σεζόν όταν και ηττήθηκε από την Ρεάλ αποτελεί το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Παρά τις αποχωρήσεις παικτών όπως ο Κουρτουά, ο Λουίς Φιλίπε και ο Ντιέγκο Κόστα που πήγαν στην Τσέλσι, τους αναπλήρωσε επάξια με τις αποκτήσεις των Μάτζουκιτς, Ομπλάκ, Ανσάλντι και Γκριεζμάν.

Η Γιουβέντους από την πλευρά της έχει κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια στην Ιταλία. Μετά την αποχώρηση του Αντόνιο Κόντε από τον πάγκο της, προσπαθεί να βρει την ταυτότητά της με την άφιξη του πρώην τεχνικού της Μίλαν , Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Η παρουσία στην ομάδα των Μπουφόν, Κιελίνι, Πίρλο, Πογκμπά, Βιδάλ και Τέβεζ την καθιστούν ως ένα από τα φαβορί ακόμη και για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, πόσω μάλλον για την πρόκριση στους «16».

Όσον αφορά στην Μάλμε, η σουηδική ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν με 5 βαθμούς διαφορά από την ΑΙΚ Στοκχόλμης και έχει στον πάγκο της έναν προπονητή που έχει περάσει από τις... μισές ομάδες της χώρας, τον Άγκε Χαρέιντε. Το μεγάλο αστέρι είναι ο πάλαι ποτέ επιθετικός του Άγιαξ Και της Βέρντερ Βρέμης, Μάρκους Ρόζεμπεργκ, ενώ πολύ καλοί παίκτες είναι οι Μάγκνους Έρικσον, Σιμόν Θερν και ο άρτι αφιχθείς από την Μπριζ, Ενόχ Κόφι Αντού που είναι αμυντικό χαφ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ερυθρολεύκων:

Ολυμπιακός-Ατλέτικο
Μάλμε-Ολυμπιακός
Ολυμπιακός-Γιουβέντους

Γιουβέντους-Ολυμπιακός
Ατλέτικο-Ολυμπιακός
Ολυμπιακός-Μάλμε

Οι ημερομηνίες

1η αγωνιστική: 16-17 Σεπτεμβρίου
2η αγωνιστική: 30 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου
3η αγωνιστική: 21-22 Οκτωβρίου
4η αγωνιστική: 4-5 Νοεμβρίου
5η αγωνιστική: 25-26 Νοεμβρίου
6η αγωνιστική: 9-10 Δεκεμβρίου.


Μίτσελ: «Μου αρέσει ο όμιλος»

«Είναι δύο επικίνδυνες ομάδες, υπάρχει πάντα αυτός ο κίνδυνος σε τέτοιες κληρώσεις . Δεν μου φαίνεται άσχημη η κλήρωση, έτσι κι αλλιώς θα υπήρχαν δυνατές ομάδες απέναντί μας. Υπήρχαν κάποιες επιλογές πιο απλές για εμάς, αλλά πρέπει πάντα να αγωνίζεσαι έτσι κι αλλιώς. Στα χαρτιά η δυσκολία μου φαίνεται ισάξια με την περσινή. Θεωρητικά και πέρσι Παρί Σεν Ζερμέν, Μπενφίκα ήταν πιο ισχυρές από εμάς, αλλά τα καταφέραμε. Θα είναι και μεγαλύτερη χαρά αν τα πάμε καλά. Μοιάζει αρκετά ο όμιλος ο φετινός με τον περσινό, θα πρέπει να φανούμε δυνατοί και να ξεπεράσουμε τα εμπόδια.

Μου αρέσει ο όμιλος. Γνωρίζω την Μάλμε, όχι πάρα πολύ ακόμα, έχει παίκτες που έχουν παίξει στην Ισπανία. Το φαβορί είναι η Ατλέτικο βάσει της διαδρομής που έχει κάνει και πιστεύω πως θα παλέψουμε για την πρόκριση. Είτε εμφανιστεί λίγο καλύτερη από πέρσι, είτε λίγο χειρότερη, παραμένει μια εξαιρετική ομάδα. Και η Γιουβέντους φυσικά είναι δυνατή, θα πρέπει να δούμε και το πρόγραμμα διότι στην πρεμιέρα της στο Champions League θα ‘χει παίξει μόλις ένα επίσημο ματς. Μακάρι να είναι στο Καραϊσκάκη η δική μας πρεμιέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου