24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Όλο το παρασκήνιο με τη Ferrari του Χατζηγιάννη....πήγε να κάνει κομπίνα ο λογιστακος


Γιατί δήλωσε απώλεια των πινακίδων του αυτοκινήτου - Πότε το αγόρασε - Γιατί ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη στον...
Χατζηγιάννη για ψευδή αναφορά

Πρωταγωνιστής σε μια απίστευτη υπόθεση ο βρέθηκε ο γνωστός τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης που πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας να δηλώσει απώλεια των πινακίδων του πανάκριβου σπορ αυτοκινήτου και κατέληξε να συλλαμβάνεται και να οδηγείται στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ψευδούς βεβαίωσης.

Όλα ξεκίνησαν χθες, όταν ο λογιστής του γνωστού τραγουδιστή επισκέφθηκε το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας και κατήγγειλε την απώλεια των πινακίδων της πανάκριβης Ferrari που ο τραγουδιστής σύμφωνα με πληροφορίες είχε στο όνομά της εταιρείας του. Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο, που βρισκόταν σε μία μάντρα, «φόραγε» κανονικά τις πινακίδες που είχαν δηλωθεί ως χαμένες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη δήλωση κλοπής, «στις 24-25 Αυγούστου κι ενώ το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο στη Γλυφάδα, εκλάπησαν οι πινακίδες του». Όμως η ΕΛΑΣ προχώρησε σε έρευνα από την οποία φέρεται να προέκυψε:

Το αυτοκίνητο εισήχθη νόμιμα στην Ελλάδα το έτος 2008. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης το αγόρασε, όμως στην άδεια κυκλοφορίας του υπήρχε παρακράτηση κυριότητας. Αυτό συμβαίνει στις περιπτώσεις που η αγορά του αυτοκινήτου γίνει με χρηματοδότηση και μέχρι να εξοφληθεί όλο το ποσό.

Τους τελευταίους τρεις μήνες το αυτοκίνητο βρισκόταν προς πώληση σε έκθεση αυτοκινήτων – αρχικά στο Χαλάνδρι και στη συνέχεια στην Αγία Παρασκευή - και οι πινακίδες ήταν στα χέρια υπαλλήλου της έκθεσης. Όταν οι αστυνομικοί του ζήτησαν τα χαρτιά ο πωλητής τα έδωσε κανονικά μαζί με τις πινακίδες.


Τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε αγοραστής για την κόκκινη Ferrari ,έναντι του ποσού των 70.000 ευρώ. Η μεταβίβαση όμως δεν μπορούσε να γίνει καθώς υπήρχε παρακράτηση κυριότητας.
Ο λογιστής μαζί με τον τραγουδιστή σκέφτηκαν να δηλώσουν απώλεια πινακίδων να εκδώσουν στη συνέχεια νέες πινακίδες και με την καινούργια άδεια να κάνουν την πώληση.

Ποινική δίωξη κατά του Χατζηγιάννη


Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ασκήθηκε ποινική δίωξη για ψευδή αναφορά στις αρχές σε βάρος του τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη. Η ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος του τραγουδιστή για την υπόθεση των «χαμένων» πινακίδων της Ferrari του.

Ο τραγουδιστής και ο λογιστής του συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν χθες το απόγευμα στον εισαγγελέα ο οποίος απήγγειλε κατηγορία για ψευδή αναφορά στις αρχές ( άρθρο 230 του Ποινικού Κώδικα) και διέταξε περαιτέρω προανάκριση ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.

Πάντως, και οι δυο αφέθηκαν ελεύθεροι.

1 σχόλιο: