24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ...


Ορίστηκε με απόφαση του υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννη Μανιάτη το διοικητικό συμβούλιο...

της Ελληνικής ∆ιαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων (Ε∆ΕΥ ΑΕ, η οποία..

σύμφωνα με το νόμο θα διαχειρίζεται τα δικαιώματα του Δημοσίου στην αναζήτηση, έρευνα και εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων.

Παράλληλα, θα διοργανώνει τους διαγωνισμούς για τη σύναψη συμβάσεων έρευνας και εκμετάλλευσης, θα αξιολογεί τις αιτήσεις και θα χορηγεί τις άδειες αναζήτησης υδρογονανθράκων.

Με απόφαση του υπουργικού συμβουλίου είχαν οριστεί στη θέση της προέδρου και διευθύνουσας συμβούλου της Ε∆ΕΥ η Σοφία Σταματάκη, καθηγήτρια του ΕΜΠ και στη θέση του αντιπροέδρου ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος, καθηγητής του ΑΠΘ. Η θητεία τους είναι πενταετής, µε δυνατότητα ν’ ανανεωθεί µία µόνο φορά. Οι αποδοχές θα καθοριστούν µε Κοινή Απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Η δαπάνη βαρύνει τον Προϋπολογισµό της Εταιρείας.

Τα πέντε μέλη που ορίστηκαν με την απόφαση του κ. Μανιάτη είναι οι Λ. Γεωργαλάς, γεωλόγος, Σ. Ξενόπουλος, χημικός μηχανικός, Α. Σδούκου, δικηγόρος, Α. Σχετάκης, γεωλόγος και Α. Τζίκα, πολιτικός επιστήμονας.



Πηγή : protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου