24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Ραγδαίες εξελίξεις για το φρικτό έγκλημα...


....στο Αιγάλεω 
 βρήκαν την ταυτότητα του ατυχου ανδρα...

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με την ανατριχιαστική υπόθεση που αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Αιγάλεω. Σύμφωνα με πληροφορίες του....

enikos. gr, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών κατάφεραν να βρουν την ταυτότητα του άνδρα που βρέθηκε τεμαχισμένος δίπλα από κάδο απορριμάτων στη συμβολή των οδών Στέφανου Σαράφη και Μούδρου.
Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση, τις εργαστηριακές εξετάσεις αλλά και από την έρευνα των αρχών, πρόκειται για έναν άνδρα περίπου 60 ετών, κάτοικο της περιοχής.
Πηγές αναφέρουν στο enikos.gr ότι αυτή την ώρα η οικογένεια του θύματος βρίσκεται στη ΓΑΔΑ και δίνει κατάθεση στους αστυνομικούς σχετικά με το περιστατικό.
Οι αρχές θεωρούν ότι βρίσκονται κοντά στην εξιχνίαση του αποτρόπαιου εγκλήματος με τις υποψίες να στρέφονται στο στενό του περιβάλλον.

Πώς έφτασαν στην αναγνώριση του τεμαχισμένου πτώματος

Τραγική φιγούρα στην υπόθεση η κόρη του άνδρα που βρέθηκε τεμαχισμένος στο Αιγάλεω δίπλα από ένα κάδο απορριμμάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr η κόρη του θύματος, αναζητούσε εναγωνίως τον πατέρα της, χθες το πρωί, καθώς δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά της.
Πανικοβλημένη, πήγε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και δήλωσε την εξαφάνισή του. Ταυτόχρονα, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονταν οι έρευνες για το φρικτό έγκλημα από τους άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών. Στο πλαίσιο των ερευνών οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με την συγκεκριμένη γυναίκα στην οποία μάλιστα έδειξαν μια φωτογραφία του νεκρού άνδρα επεξεργασμένη από ηλεκτρονικό υπολογιστή (ομοίωμα του προσώπου του θύματος καθώς τα χαρακτηριστικά του ήταν αλλοιωμένα) και αμέσως εκείνη αναγνώρισε σε αυτήν τον πατέρα της.

πηγη enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου