24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός-Πανιώνιος 1-1




Η μίνι έκπληξη της 2ης αγωνιστικής στη φάση των ομίλων ....

του Κυπέλλου Ελλάδας δημιουργήθηκε απόψε στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Πανιώνιο να φεύγει αλώβητος ...
απέναντι στον Ολυμπιακό έχοντας αποσπάσει ισοπαλία 1-1 στο πλαίσιο του 1ου ομίλου και να υποχρεώνει τους «ερυθρόλευκους» στην πρώτη φετινή εντός έδρας βαθμολογική απώλεια.

Ο Μίτσελ έδωσε την ευκαιρία στους αναπληρωματικούς του να «ξεσκουριάσουν» αλλά εκείνοι δεν τον δικαίωσαν. Μέτριος, χωρίς ιδιαίτερη διάθεση και με προβλήματα ομοιογένειας, ο πρωταθλητής δεν μπορεί να επικαλεστεί ούτε την ατυχία (είχε δύο δοκάρια) για την εμφάνιση που πραγματοποίησε απόψε.

Η πειραϊκή ομάδα είχε τρία δοκάρια, με τους Γκαζαριάν στο 2ο λεπτό, Μπουχαλάκη στο 45ο καιΔιαμαντάκο στο 86ο. Από την πλευρά τους οι «κυανέρυθροι» στάθηκαν καλά και δεν παρέλειψαν να βγουν στην επίθεση, αφού σε ακόμη ένα παιχνίδι οι ανύπαρκτες επιστροφές των παικτών του Ολυμπιακού έδιναν άπλετο χώρο για αντεπιθέσεις.


Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ σχετικά νωρίς, καθώς στο 13΄ ο Φορτούνης εκτέλεσε με πολύ φάλτσο ένα φάουλ από τη γραμμή της περιοχής στέλνοντας την μπάλα στην (κλειστή) γωνία τουΓιαννακόπουλου. Ο Πανιώνιος ισοφάρισε έντεκα λεπτά αργότερα με τον Μητρόπουλο, που πήδησε μόνος στη σέντρα του Φούντα και «εκτέλεσε» τον Μέγερι.

Οι παίκτες του Μίτσελ έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 45΄ με τον Διαμαντάκο, ο οποίος στη σέντρα τουΝτοσεβί είχε την άνεση να στείλει με το κεφάλι την μπάλα σε οποιαδήποτε γωνία, αλλά εκείνος «σημάδεψε» στη μέση της τον τερματοφύλακα των «κυανέρυθρων», για να κλείσει ο κύκλος των (ελάχιστων) ευκαιριών με τον ίδιο παίκτη, που από τη γραμμή του άουτ και αριστερά πλάσαρε στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό δοκάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου