24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Αμηχανία στον ΣΥΡΙΖΑ για τα επιτυχημένα stress tests των τραπεζών



Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέφυγε να εκδώσει  ανακοίνωση...

 ή να προβεί σε κάποιο σχόλιο για το θέμα

Με σιωπή, τουλάχιστον κατά την ημέρα, που ...
ανακοινώθηκαν τα θετικά αποτελέσματα των stress tests των ελληνικών τραπεζών - και τα οποία έδειξαν κεφαλαιακή επάρκεια - υποδέχθηκε την εξέλιξη ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέφυγε να εκδώσει ανακοίνωση ή να προβεί σε κάποιο σχόλιο για το θέμα, αφήνοντας την κυβέρνηση να αξιοποιήσει ανενόχλητη την κατάληξη μιας δοκιμασίας για την οποία όλοι είχαν αγωνία.

Η Κουμουνδούρου προτίμησε απλά να απαντήσει στην εκπρόσωπο της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου η οποία να εκφράσει την ικανοποίηση του κόμματός της για τα τεστ αντοχής των τραπεζών και επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Μετά την επιτυχή αξιολόγηση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, αντιλαμβάνεται πια κανείς τι θα συνέβαινε αν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε την ευκαιρία να εφαρμόσει τις "προτάσεις" του», δήλωσε η κυρία Ασημακοπούλου.

Απαντώντας η Κουμουνδούρου, σχολίασε ότι «όταν στην κυβέρνηση δεν έχει απομείνει τίποτα άλλο παρά η τρομολαγνεία και οι φτηνές επικοινωνιακές μπαρούφες, όλοι αντιλαμβάνονται ότι ήδη μετράνε το χρόνο αντίστροφα. Μέχρι τότε τους καλούμε να επιδείξουν την όποια σοβαρότητα τους έχει απομείνει και να μην δοκιμάζουν άλλο τη νοημοσύνη μας».

Όπως και να έχει η Κουμουνδούρου επέλεξε να μην ανοίξει γρήγορα μέτωπο για το συγκεκριμένο θέμα -και είναι αβέβαιο εάν θα το πράξει τελικά- καθώς πρόκειται για μια υπόθεση που πιθανόν θα αξιοποιηθεί και από την ίδια με θετικό τρόπο. Τόσο για τις δημοσιονομικές δυνατότητες που δίνει πλέον η μη ανάγκη να χρησιμοποιηθούν τα διαθέσιμα δισ. ευρώ του ΤΧΣ για τις τράπεζες, όσο και για τη σταθεροποίηση του τραπεζικού συστήματος, που περιορίζει το φόβο των καταθετών, άρα και τον κίνδυνο ενός bank ran αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου