24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

ΗΠΑ: 28χρονος τριγυρνάει στους δρόμους ντυμένος σαν Ιησούς



Ο Μάικλ Γκραντ, πρώην ναρκομανής που πίστεψε στον Ιησού ...

και αποφάσισε να ντύνεται σαν Αυτόν...

γινε πρωτοσέλιδο και πάλι – αυτή τη φορά επειδή τον συνέλαβε η αστυνομία.

Ο 28χρονος Γκραντ, γνωστός ως ο «Ιησούς της Φιλαδέλφειας» συνελήφθη ...
σε πάρκο για ανάρμοστη συμπεριφορά και επαιτεία.

Οπαδοί του εξέφρασαν την οργή τους, ζητώντας την απελευθέρωσή του μέσω του Twitter, στο hashtag #FreePhillyJesus.

Τους τελευταίους επτά μήνες ο Γκραντ είχε γίνει γνωστός επειδή περπατούσε στους δρόμους της Φιλαδέλφειας ντυμένος σαν τον Ιησού.

Ο Ιησούς, όμως, δεν είχε ποτέ έξυπνο τηλέφωνο, ούτε λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: αντιθέτως, ο Γκραντ έχει πάνω από 5.000 οπαδούς στον λογαριασμό PhillyJesus στο Instagram και έχει γίνει μια τοπική διασημότητα.

Δεν μπορούσε να περπατήσει ούτε ένα τετράγωνο χωρίς να τον σταματήσει κάποιος που ήθελε να βγάλει μια φωτογραφία μαζί του. Αλλά αυτό το Σάββατο συνελήφθη στο Πάρκο της Αγάπης για επαιτεία.

Ο ίδιος δημοσίευσε στο Twitter τα εξής: «Κόσμος με πλησιάζει και μου ζητάει να με βγάλει φωτογραφίες, ή να φωτογραφηθώ μαζί τους. Τους λέω ότι δεν ζητάω χρήματα, αλλά τα φιλοδωρήματα είναι ευπρόσδεκτα… Αστυνομικός με συνέλαβε για επαιτεία».

Η σύλληψη προκάλεσε μια μικρή κατακραυγή και την δημιουργία του hashtag #FreePhillyJesus.

Αλλά τί είναι τελικά ο Γκραντ; Καλλιτέχνης του δρόμου, που θέλει δημοσιότητα; Ενας αντισυμβατικά δημιουργικός ιεροκήρυκας; Η μήπως πιστεύει πραγματικά ότι είναι ο Ιησούς Χριστός;

«Είναι ένας νεαρός άνδρας που περπατάει στην πόλη ντυμένος σαν τον Ιησού. Και η σύλληψή του, που του στερεί το δικαίωμα να ασκεί την θρησκεία του είναι γελοία» είπε ο δικηγόρος του Τσαρλς Γκιμπς, ο οποίος γνωρίζει τον Γκραντ εδώ και χρόνια και είναι οικογενειακός φίλος.

Ο Γκραντ πολλές φορές περπατούσε με έναν γιγαντιαίο σταυρό στην πλάτη, και κάποιες φορές βάφτιζε τουρίστες στο σιντριβάνι του Πάρκου της Αγάπης.

Οσο για τους Χριστιανούς που μπορεί να έχουν αναστατωθεί επειδή ο Γκραντ υποδύθηκε τον υιό του Θεού, ο Γκιμπς τους καθησυχάζει: «Δεν πιστεύει ότι είναι ο Ιησούς Χριστός, ακριβώς όπως ένας τύπος που κάθεται έξω από ένα εμπορικό κέντρο τα Χριστούγεννα δεν πιστεύει ότι είναι ο Αγιος Βασίλης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου