24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Μελισσανίδης: Και αυτή η χούντα θα πέσει!



Παραδέχεται ότι έχει τηλεφωνήσει στον Ζωγράφο

Στην αντεπίθεση εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Γιώργου Σαρρή και του Ολυμπιακού πέρασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο ΟΑΚΑ.Αναλυτικά όσα είπε:

Με όποιους και να μίλησα, μπορείτε να μου...
πείτε πώς ο κύριος Μαρινάκης τα γνωρίζει όλα αυτά; Πώς είναι δυνατόν, από το κρεβάτι του πόνου, ο Ζωγράφος να του τα μεταφέρει χαρτί και καλαμάρι; Ταυτόχρονα η γραμματέας του Μαρινάκη ειδοποίησε τον κ. Σαρρή.


Δεν σηκώνει ποτέ τηλέφωνο από απόκρυψη. Εγώ τον πήρα δύο φορές τηλέφωνο, μία όταν ανέλαβε και του ευχήθηκα καλή επιτυχία λέγοντας πως η ΑΕΚ δεν θέλει καμία βοήθεια και μου είπε να μείνω ήσυχος. Τη δεύτερη φορά μιλήσαμε όταν παίζαμε με τον Αχαρναϊκό. Τον πήρα από το προσωπικό μου τηλέφωνο, δεν το σήκωσε, τον ξαναπήρα και του είπα ‘βλέπω κάτι μυστήριες διαιτησίες, δεν θέλουμε χάρες’. Η ΑΕΚ δεν θέλει χάρες από τη διαιτησία. Παίξαμε τέσσερα παιχνίδια και νικήσαμε. Όλες οι διαιτησίες ήταν καλές, δεν έχουμε παράπονο, άρα ποιος ο λόγος να ασχοληθούμε με τη διαιτησία; Ο κ. Ζωγράφος χτυπήθηκε αλλού, όχι στο σπίτι του. Αν οι εισαγγελείς ανοίξουν τα τηλέφωνά του, θα καταλάβουν τι ακριβώς έγινε με την συγκεκριμένη περίπτωση.

Τον κύριο Ζωγράφο δεν τον ξέρω προσωπικά. Ξέρω πως είχε κάποια οικονομικά προβλήματα και τον πήραν εκεί και του έβγαλαν ένα μισθό και τώρα τον έβαλαν να πει αυτά τα πράγματα. Εγώ γιατί να τον απειλήσω; Εμείς, δεν έχουμε κανένα θέμα με τη διαιτησία. Ξέρει κανένας πόσοι πέφτουν και πόσοι ανεβαίνουν; Τα αφήνουν επίτηδες για να βάλουν τους δικούς τους. Έστειλα φαξ στον αθλητικό εισαγγελέα και τον κάλεσα να επισπεύσει την κλήση μου για να του τα πω και του ιδίου. Είμαι σε αναμονή.

Ζητώ από τους εισαγγελείς να ανοίξουν τα τηλέφωνα του κυρίου Μαρινάκη για να διαπιστώσουν ποιος είναι ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης.

Το γήπεδο που χτίσανε, που έγινε η κλοπή του αιώνα, που πήραν δάνειο από την Εθνική Τράπεζα. Αν ένας φουκαράς δεν πληρώσει τη δόση του, πάνε και του παίρνουν τα σπίτια. Σήμερα το Καραϊσκάκη έχει μη εξυπηρετούμενο δάνειο .

Τρελάθηκαν όταν άκουσαν πως θα κάνουμε νέο γήπεδο. Είναι κομπλεξισμός να μη θέλεις να κάνουν όλες οι ομάδες γήπεδο για να αναβαθμιστεί το προϊόν. Τρελαθήκαν πως θα πάρουμε ένα κονδύλι για ένα γήπεδο που μας γκρέμισαν χωρίς ευθύνη της ΑΕΚ.

H UEFA έδωσε εντολή για κάποια ύποπτα παιχνίδια. Ας το ερευνήσουν οι Αρχές. Η ΕΠΟ το έστειλε στον εισαγγελέα. Πρώτο ματς, Ολυμπιακός-Βέροια, στοιχηματισμός 3.000.000 ευρώ στο σκορ 3-0. Το παιχνίδι παίζεται, στο δεύτερο ημίχρονο άλλα 3 εκατ. πάλι στο 3-0, με το σκορ στο 1-0. Μέχρι το 90’ το σκορ έγινε κατά σύμπτωση 3-0. Τι έπαιζε; Η Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ; Υπάρχουν σήμερα Έλληνες που να μπορούν να παίξουν τέτοιο στοίχημα; Ευτυχώς δεν παίχτηκαν στον ΟΠΑΠ, αλλά στη Μαλαισία και αλλού. Άλλωστε έχουν τέτοια τηλέφωνα και έχουν συνηθίσει.

Εγώ είμαι στο ποδόσφαιρο κάτι παραπάνω από ένα χρόνο. Τα τελευταία χρόνια, 12 αθλητικές συντάκτες έχουν φάει ξύλο. Και όλοι ξέρετε τι έγινε. Να ξέρετε ότι όλες οι Χούντες κάποτε πέφτουν. Καμία Χούντα στον πλανήτη δεν έχει μείνει για πάντα. Έτσι θα πέσει και αυτή, όσο ισχυρή και αν είναι.

Μέχρι χθες μίλαγαν για την Δικαιοσύνη και έλεγε ο κ. Μαρινάκης 'δεν θέλω να ζω στην Ελλάδα του κ. Κορέα και της κ. Παπανδρέου'. Τώρα αγάπησαν την αθλητική δικαιοσύνη. Εμείς πιστεύουμε την αθλητική δικαιοσύνη, θα καταθέσουμε και άλλα στοιχεία και θα θυμίσω ότι ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού είπε on camera ότι υπάρχουν επίορκοι διαιτητές. Εμείς θα φτάσουμε στα άκρα. Ζητάμε από την Πολιτεία να επισπεύσει τις διαδικασίες κάθαρσης. Σε λίγο δεν θα υπάρχει ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι επείγον. Προσπαθούν να διώξουν τις υγιείς δυνάμεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως τον κ. Βελλή, με τον οποίο είχα και προσωπικές αντιπαραθέσεις, αλλά είναι ένας καθαρός άνθρωπος. 3-4 είναι άλλωστε όλοι τους.
Εγώ από τη μέρα που ξεκίνησα δημιούργησα τα πράγματα μόνος μου. Μπούληδες ήταν και θα μείνουν. 'Μαμά' είπαν 20 χρονών. Βρήκαν ένα σύστημα έτοιμο και το χρησιμοποιούν. Εγώ δεν είπα πως είμαι ψάλτης στην εκκλησία. Ποδοσφαιράνθρωπος είμαι. Πάντα θα υπάρχει ένα παρασκήνιο, αλλά αυτό που γίνεται τώρα είναι ανεξήγητο. Να πηγαίνουν και να αναφέρονται όλα τα όργανα στον πρόεδρο του Ολυμπιακού.
Ποιος παράγοντας σύμφωνα με ένορκες καταθέσεις, έδωσε εντολή να ξυλοκοπηθεί ο Νίκος Βασιλαράς; Ποιος ευθύνεται για τις βιοπραγίες στον Άρη Ασβεστά. Για τον Δημήτρη Τομαρά στο «Καραϊσκάκη». Ποιος παράγοντας έχει σχέση με πολιτική εφημερίδα και τραβάει και αθλητική και πολιτική γραμμή. Ποιος παράγοντες επέλεξε διαιτητές για τους αγώνες Παναχαϊκή και Πλατανια για το 2012. Μήπως ξέρετε ποιος ζήτησε στον Πανιώνιο να πάρει προπονητή τον Ελευθερόπουλο; Ποιος ασχολήθηκε με τον Τύρναβο και τον Εθνικό Γαζώρου; Ποιοι ασχολήθηκαν με την αδειοδότηση της ΠΑΕ Ηρακλείου Κρήτης; Ποιος παράγοντας υποσχέθηκε δανεικούς παίκτες στην Κέρκυρα; Ποιος ασχολήθηκε με τις εκλογές της ΕΠΟ. Ποιος έδωσε εντολή να στείλουν χρήματα σε δύο εφημερίδες. Είναι οπαδικές. Μάλιστα είναι δυόμιση. Είναι και ένα γατάκι που το παίζει ανεξάρτητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου