24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Παραλίγο τραγωδία σε αγώνα ράλλυ στη Βέροια, όταν αγωνιστικό αυτοκίνητο βγήκε από το δρόμο και έπιασε φωτιά




Ακυρώθηκε η ειδική διαδρομή Κουμαριάς στο Rally Φίλιππος λίγο πριν ολοκληρωθεί, καθώς ένα από τα διαγωνιζόμενα αυτοκίνητα, λόγω μηχανικής βλάβης, ξέφυγε από ...

την πορεία του με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά και να βρεθεί στο γκρεμό.

Εκτός πορείας έφυγε και το αγωνιστικό αυτοκίνητο με πλήρωμα τους Τριχίδη Ν. - Τριχίδη Ιορδάνη σε κατηφορική αριστερή στροφή και κατέληξε σε γκρεμό. Ευτυχώς προσγειώθηκε με την οροφή πάνω σε κλαδιά και έτσι δεν θρηνήσαμε θύματα καθώς ο οδηγός και ο συνοδηγός βγήκαν από τα παράθυρα χωρίς γρατζουνιά.

Πέντε χιλιόμετρα πιο κάτω, με κατεύθυνση προς τη Νάουσα το όχημα με πλήρωμα τους Παυλίδη – Καρλαγκίτση συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο «Μηδεν» με αποτέλεσμα να το παρασύρει και να πέσουν και τα δυο στο γκρεμό. 

Το πρώτο αυτοκίνητο πήρε φωτιά η οποία κατασβέστηκε χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής. 

Το πλήρωμα Παυλίδη - Καρλαγκίτση βγήκε σώο από το όχημα, παραλείφθηκε από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Βέροιας αλλά μόνο για προληπτικούς λόγους.

Αξίζει να θυμήσουμε πως την σημαία εκκίνησης είδαν (το Σάββατο 02 Μαΐου στις 17:00) 21 πληρώματα, τα οποία ξεκίνησαν το 21ο Ράλλυ «Φίλιππος» που διεξάγεται στα ορεινά του νομού Ημαθίας. Ο αγώνας, με έδρα την Βέροια προσμετρά στο Κύπελλο Βορείου Ελλάδος και ουσιαστικά άνοιξε την αγωνιστική αυλαία για το 2015. Ο τεχνικός έλεγχος των αγωνιστικών οχημάτων έγινε στο κεντρικότερο σημείο της Βέροιας. Από τα 21 αγωνιστικά πέρασαν τα 19 επιτυχώς τεχνικό έλεγχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου