24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Προκαλεί ο παιδόφιλος ναυαγοσώστης: Μιλάει για «πάθος» που προκλήθηκε λόγω στυτικής δυσλειτουργίας



Προφυλακίστηκε ο 49χρονος Ιωάννης Δούρος που είχε προσαρμοσμένη κάμερα στα κυάλια με τα οποία έβλεπε τα παιδιά

Για ιδία χρήση υποστήριξε ότι κατείχε το πορνογραφικό ...
υλικό με φωτογραφίες και βίντεο ανηλίκων ο 49χρονος παιδόφιλος Ιωάννης Δούρος ο οποίος το πρωί της Τετάρτης απολογήθηκε ενώπιον του 22ου ανακριτή.

Στη μια ώρα της απολογίας του ο Δούρος υποστήριξε ότι δεν έχει αγγίξει ποτέ παιδί και οτι οι σκηνές μέσα απο την βιντεοκάμερα του ειναι κατεβασμένες από το διαδίκτυο.

«Το πάθος μου ειναι απόρροια στυτικής δυσλειτουργία που προκλήθηκε το 2007 μετα απο επέμβαση προστατεκτομης στην οποία υποβλήθηκα.» προσπάθησε να δικαιολογήσει τις πράξεις τους ο 49χρονος. «Ζήτω συγγνώμη το πάθος δημιουργήθηκε μετα την ανικανότητα μου και την αδυναμία μου να συνευρεθώ με γυναικα» συμπλήρωσε.


Μετά την απολογία του ο 49χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγείται στις φυλακές Τρίπολης.
Στο σπίτι του 49χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μια κάμερα χειρός, ενα ζευγάρι κιάλια με ενσωματωμένη οθόνη και κάμερα εγγραφής, και ένας φορητός υπολογιστής στο οποιο βρέθηκε αρχείο με πορνογραφικό υλικό ανηλίκων, τρεις εξωτερικοί σκληροί δίσκοι και 165 ψηφιακοί δίσκοι εκ των οποίων εμπεριέχεται υλικό παιδικής πορνογραφίας.


Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν βρεθεί συνολικά 11 φωτογραφίες όπου η μια απο την πλαζ της Βουλιαγμενης που υπάρχει ενα μικρό παιδί με τους γονεις τους ενω από ενα βιντεο έχουν βρεθεί δυο φωτογραφίες με ενα γυμνό παιδί και άλλη μια φωτογραφία με ενήλικο να ασελγεί σε 12χρονο ετών για τα οποία υποστήριξε πως τα εχει κατεβάσει απο το διαδίκτυο.

.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου