24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

...ανησυχίες του Αλέξη Τσίπρα για έκρηξη νάρκης την εντεκάτη ώρα των διαπραγματεύσεων





Νέες απαιτήσεις εγείρουν διαρκώς στις διαπραγματεύσεις οι εταίροι και ιδιαίτερα το ΔΝΤ και η Κομισιόν, με τελευταία την εκ νέου αλλαγή του τρόπου και ύψους ..
χρηματοδότησης των κομμάτων από τον προϋπολογισμό, καθώς και τη διαχείρηση των κόκκινων δανείων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Σε αυτό το πλαίσιο ζητείται από την κυβέρνηση περιορισμός του συνολικού ύψους της χρηματοδότησης και η ενεργοποίηση μηχανισμών ασφαλείας απέναντι στις τράπεζες.

Η ενέργεια αυτή σε αυτή τη φάση εκτιμάται ότι προωθεί άλλα συμφέρονα και αποτελεί προπομπό σκλήρυνσης της στάσης των εταίρων σε δεύτερη φάση ώστε να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές αλλά με χαμηλότερο κόστος και λιγότερα κεφάλαια στον πρώτο για να διαχειτριστεί το πολιτικό κόστος και να οδηγηθεί σε ντε φάκτο συγκυβέρνηση με άλλες πιο... βολικές δυνάμεις.

Η απαίτηση των δανειστών, που ήρθε αργά χθες το βράδυ, δεν είναι δύσκολο να υλοποιηθεί, αλλά χτύπησε τον κώδωνα του κινδύνου στο Μαξίμου και τον ΣΥΡΙΖΑ για νέες μεθοδεύσεις των εταίρων που θα οδηγήσουν σε παγίδα την κυβέρνηση και θα προκαλέσουν το GRaccident με στόχο τη βίαιη αλλαγή των πολιτικών ισορροπιών στη χώρα.

Η εξέλιξη αυτή ενισχύει τις ανησυχίες του Αλέξη Τσίπρα για έκρηξη νάρκης την εντεκάτη ώρα των διαπραγματεύσεων που θα οδηγήσει τη χώρα στα βράχια με στόχο την ανασύνθεση ης Βουλής και τον επαναπροσδιορισμό των ισορροπιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου