24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ....ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ....... ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ




Λίγο πριν την ολοκλήρωση του ταξιδιού του στις Βρυξέλλες, όπου συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Οικονομικών, Πιέρ Μοσκοβισί, ...
τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Γίρκι Κατάινεν, και παράλληλα παρέστη στο δείπνo Ευρωπαίων ηγετών και Πρωθυπουργών ο Σταύρος Θεοδωράκης από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι «πρέπει να επικρατήσει η λογική και όχι οι ακραίες φωνές εντός και εκτός της χώρας.

 Η Ελλάδα έχει ανάγκη την Ευρώπη αλλά και η Ευρώπη έχει ανάγκη τους Έλληνες».


Στη συνέχεια, κληθείς να σχολιάσει την πρόταση του Αντώνη Σαμαρά για σχηματισμό κυβέρνησης χωρίς την συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα ανέφερε «το εκδικητικό πνεύμα δεν μπορεί να έχει θέση στην πολιτική ζωή ειδικά αυτήν την κρίσιμη στιγμή. 

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει μία νωπή εντολή από τον Ελληνικό λαό. Το θέμα είναι να αποφασίσει ο ίδιος τώρα πια ότι ήρθε ο καιρός να πολιτευτεί με ρεαλιστικό τρόπο προς όφελος των πολλών και όχι προς όφελος του κόμματος του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου