24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Σε μια κλωστή η συμφωνία ....Ώρα μηδέν στις Βρυξέλλες: Διεκόπη επ' αόριστον το Eurogroup; Αποχωρεί η ελληνική αντιπροσωπεία




Μετ' εμποδίων συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές και όλα δείχνουν ότι η επίτευξη συμφωνίας κρέμεται σε μια κλωστή. 
Λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα ...
της Πέμπτης η συνεδρίαση του Eurogroup διεκόπη, για να ξαναρχίσει έπειτα από μόλις μισή ώρα.

Αρχικά, πηγές από τις Βρυξέλλες έκαναν λόγο για διάλειμμα επ' αόριστον.

Αυτό που μεταδίδουν ενημερωμένες πηγές από τις Βρυξέλλες, επικαλούμενες Ευρωπαίους αξιωματούχους, είναι ότι οι υπουργοί Οικονομικών που μετέχουν στο Eurogroup ζήτησαν μια καλύτερη πρόταση από την ελληνική πλευρά. 

Πάντως, προσερχόμενος το απόγευμα στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι Ελλάδα και Ευρωζώνη θα καταλήξουν σε συμβιβασμό.

«Είμαι πεπεισμένος ότι θα μπορέσουμε να καταλήξουμε σε ένα συμβιβασμό ώστε η Ελλάδα και η Ευρωζώνη να μπορέσουν να ξεπεράσουν την κρίση» είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας πρωθυπουργός, σημειώνοντας πως οι νέες προτάσεις που κατατέθηκαν θα μπορέσουν να οδηγήσουν σε μια συμφωνία για το ελληνικό ζήτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου