24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Οικογενειακή τραγωδία με διπλό φονικό στις Σέρρες




Οικογενειακή τραγωδία (όπως δείχνουν τα μεχρι στιγμής στοιχεία) με διπλό φονικό σημειώθηκε τις βραδινές ώρες της Τρίτης (28/7), στην οδό Ι.Δραγούμη των Σερρών, κοντά στο... Προδρομούδι, στην αρχή της κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων.

Θύματα είναι ο 72χρονος πατέρας (συνταξιούχος φαρμακοποιός) και ο 28 χρονος γιός του.

Η κόρη του ηλικιωμένου ήταν αυτή που εντόπισε τις δύο σορούς, γύρω στις 10 το βράδυ της Τρίτης, και ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Τα πτώματα βρέθηκαν στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου της διώροφης μονοκατοικίας. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης που διεξήγαγε ο κ.Μηνάς Γεωργιάδης, οι δύο άνδρες έφεραν πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.

Ο 72χρονος εντοπίστηκε μέσα σε λίμνη αίματος στο καθιστικό- κουζίνα του διαμερίσματος, ενώ στην είσοδο του διαμερίσματος βρέθηκε ο 28χρονος γιος του.
Οι Αστυνομικές Αρχές, δεν έχουν ακόμη ξεκάθαρη εικόνα για το πως εκτυλίχθηκε το συμβάν και στην παρούσα φάση ερευνώνται διάφορα σενάρια.

Αυτό που συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες είναι το σενάριο της ληστείας μετά φόνου, καθώς, όπως προκύπτει από την έως τώρα έρευνα, δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης ούτε διαπιστώθηκε να έχει αφαιρεθεί κάτι, ενώ ο χώρος δεν ήταν αναστατωμένος σε βαθμό που να «δείχνει» ότι το κίνητρο ήταν η ληστεία.
Μία άλλη εκδοχή που ερευνάται από τις Αρχές είναι να προηγήθηκε καβγάς ανάμεσα σε πατέρα και γιο με τραγική κατάληξη.


http://www.anexartitos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου