24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Καταμαράν προσάραξε στην Τήνο λόγω ομίχλης.....Ολοι οι επιβάτες είναι σώοι και ήρεμοι




Το FLYING CAT 4 έκανε το δρομολόγιο από τη Ραφήνα για την Τήνο με 239 επιβάτες και 14 άτομα πλήρωμα. Το πρωί της Κυριακής, λόγω της έλλειψης ορατότητας προσάραξε...
σε αβαθή νερά, χωρίς να υπάρξει εισροή υδάτων. Ολοι οι επιβάτες είναι σώοι και ήρεμοι, ενώ στο σημείο έσπευσαν καΐκια, προκειμένου να μεταφέρουν στο νησί τον κόσμο και στη συνέχεια να γίνει η αποκόλληση και ρυμούλκηση του καταμαράν.

Με ασφάλεια και χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, αποβιβάστηκαν το πρωί στο λιμάνι της Τήνου, οι 239 επιβάτες του ταχύπλοου επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου Flying Cat 4 της HELLENIC SEAWAYS, που προσάραξε το πρωί σε αβαθή νερά λόγω ομίχλης, λίγο πριν δέσει στο λιμάνι της Τήνου.

Λίγη ώρα αργότερα, ολοκληρώθηκε με ασφάλεια και χωρίς σημαντικά προβλήματα η μεταφορά των επιβαινόντων στην ξηρά. Οι επιβάτες του Flying Cat 4 με προορισμό τα υπόλοιπα νησιά του δρομολογίου (Μύκονος, Πάρος, Νάξος, Ίος, Σαντορίνη) θα προωθηθούν με πλοία της γραμμής μετά από μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου