24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

ΦΟΒΕΡΟ....6 υπάλληλοι υπεύθυνοι… φωτοτυπικού στο ΙΚΑ! ...Έγγραφο....ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΡΕΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ



Λειτουργεί το φωτοτυπικό; Έχει χαρτί και μελάνι; Βγαίνουν σωστά οι φωτοτυπίες; Αντιμέτωποι με αυτό τον  άθλο καλούνται να τα βγάλουν πέρα έξι υπάλληλοι του ΙΚΑ, στο ...νέο «κατόρθωμα» του ελληνικού Δημοσίου που δεν σταματά να μας εκπλήσσει!

Όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο (με ημερομηνία 2 Ιουνίου 2015), που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, αποφασίζεται η συγκρότηση της εξαμελούς επιτροπής, με αρμοδιότητα να παρακολουθεί… την εύρυθμη λειτουργία ενός φωτοτυπικού μηχανήματος.

Ο ορισμός της επιτροπής, με τρία τακτικά και τα τρία αναπληρωματικά μέλη, (μην τύχει και λείπει κανείς τη στιγμή που θα χαλάσει το φωτοτυπικό), είναι απόφαση της διευθύντριας του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ στο τοπικό υποκατάστημα της Ορεστιάδας και, ήδη, έχει προκαλέσει πληθώρα σχολίων.

Ελπίζουμε οι έξι δημόσιοι υπάλληλοι να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο που ανέλαβαν και, επίσης, να μη χαλάσει κανένα καζανάκι, γιατί άντε να βρεις μέλη για να φτιάξεις νέα επιτροπή...
πηγή : star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου