24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Προσαγωγή... λεωφορείου στη Χαλκιδική - περίπου 70 στο τμήμα




Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομίας, διαδηλωτές πέταξαν πέτρες στους αστυνομικούς, απωθήθηκαν με δακρυγόνα και στη συνέχεια άναψαν φωτιές με αποτέλεσμα ...η Αστυνομία να τους κυνηγήσει και να τους ακινητοποιήσει στο λεωφορείο όπου είχαν μπει.

Από την πλευρά του, ο Αργύρης Μουρατίδης από την Αντιεξουσιαστική Κίνηση που συμμετείχε στη διαδήλωση, τόνισε ότι οι αστυνομικές δυνάμεις ήταν παρατεταγμένες πριν από το εργοτάξιο της εταιρίας «Ελληνικός Χρυσός» και δεν τους άφηναν να προσεγγίσουν το σημείο, ρίχνοντας δακρυγόνα.

«Κύκλωσαν τους διαδηλωτές και στη συνέχεια άρχισαν να τους κυνηγάνε, εγκλωβίζοντας μια ομάδα που είχε ανέβει στο λεωφορείο» τόνισε χαρακτηριστικά.

Για «άσχημη επίθεση των ΜΑΤ που κυνηγούσαν για δύο χιλιόμετρα τον κόσμο» κάνει λόγο ο περιφερειακός σύμβουλος Χαλκιδικής και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Λάζαρος Τόσκας.

Η πορεία στον Κάκκαβο διοργανώθηκε από μέλη του κινήματος ενάντια στην εξόρυξη χρυσού από την Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη, αλλά και μέλη κινημάτων από όλον τον κόσμο. Μάλιστα, στους επιβάτες του λεωφορείου που έχουν προσαχθεί, βρίσκονται σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πολλοί Γερμανοί διαδηλωτές.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου