24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Καταδίωξη… ιερέα που οπλοφορούσε μετά από ξενύχτι!


Τρία άτομα συνελήφθησαν σε δύο περιπτώσεις για παράνομη οπλοκατοχή στην Πάτρα και στην περιοχή της Αμαλιάδας.

Στην πρώτη περίπτωση, τα ξημερώματα ένας 38χρονος ιερέας μαζί ...
με τον 44χρονο αδελφό του, από ορεινό χωριό της δυτικής Αχαΐας, αφού διασκέδασε σε νυκτερινό κέντρο της Πάτρας, στη συνέχεια ξεκίνησε να επιστρέψει για το χωριό, παραβιάζοντας τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Περνώντας με κόκκινο, έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς, οι οποίοι του έκαναν σήμα να σταματήσει κι αυτός τους αγνόησε, με αποτέλεσμα να υπάρξει καταδίωξη και να τον σταματήσουν, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Κατά τον έλεγχο που του έκαναν οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Ιερέα και τον αδελφό του, γιατί πέραν των άλλων, εντόπισαν στο ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο ένα πιστόλι και ένα μαχαίρι.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην Αμαλιάδα, συνελήφθη ένας 48χρονος, γιατί κατά την διάρκεια άγριου καυγά που είχε στην αυλή του σπιτιού του με την σύζυγό του, περίοικοι κάλεσαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί φτάνοντας στο σημείο, βρήκαν στην κατοχή του 48χρονου και κατάσχεσαν, ένα πιστόλι με γεμιστήρα, επτά φυσίγγια κρότου και μια καραμπίνα, που κατείχε παράνομα.

Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου