24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης καταγγέλλει ....Η τρομοκρατία δεν μας σταματά - Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι τη νίκη !



Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης καταγγέλλει το πρωτοφανές όργιο τρομοκρατίας και καταστολής με γκλομπς, χημικά και περισσότερες από 70 προσαγωγές και συλλήψεις που εξαπέλυσε ....
χθες η Αστυνομία στις Σκουριές της Χαλκιδικής. Αποτέλεσμα αυτής της εγκληματικής αστυνομικής βίας ήταν και ο τραυματισμός της Γεωργίας Καρακωνσταντινίδου, μέλους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΣΕΚ, και συνδικαλίστριας στο χώρο της απεξάρτησης (ΟΚΑΝΑ).

Ο τραυματισμός της έγινε όταν οι δεκάδες διμοιρίες των ΜΑΤ που φυλούσαν την σε "αναστολή εργασιών" επιτέθηκαν στους διαδηλωτές, αφού ένας αστυνομικός με πολιτικά την χτύπησε βάρβαρα την ώρα που έμπαινε στο λεωφορείο της επιστροφής και της έσπασε το γόνατο.

 Στο νοσοκομείο Πολυγύρου και στο «Ιπποκράτειο» Θεσσαλονίκης, όπου μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο συντρόφων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ επειδή δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο, διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της σωματικής βλάβης καθώς η Γεωργία έχει υποστεί ενδοαρθρικό κάταγμα κνημιαίου κονδύλου που πρέπει να χειρουργηθεί στις αμέσως επόμενες μέρες. 

Ο τραυματισμός της, λίγες ώρες μετά από την επίθεση στον εκπαιδευτικό και μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Γιάννη Λαθήρα από έμμισθους τραμπούκους της «Ελληνικός Χρυσός», αποτελεί ένα ακόμα κατόρθωμα του θαυμαστού κόσμου των πολυεθνικών, των διεθνών κερδοσκόπων, των ντόπιων μεγαλοεργολάβων και των καναλαρχών.

 Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, παρά τις υποσχέσεις που ξαναδίνει τώρα στους κατοίκους ενόψει εκλογών, σ’ αυτούς τους εφτά μήνες δεν έκανε τίποτα για να σταματήσει την εξόρυξη που ήδη έχει αρχίσει να έχει ανυπολόγιστες συνέπειες, όπως καταστροφή των δασών της περιοχής, μόλυνση του εδάφους με τοξικά απόβλητα και του αέρα με επικίνδυνα σωματίδια, καθώς και αποστράγγιση του υδροφόρου ορίζοντα. 

Η τρομοκρατία όμως δεν θα περάσει! Μάταια νομίζει η κυβέρνηση, η εταιρεία και οι πραιτοριανοί της ΕΛ.ΑΣ ότι θα τρομοκρατήσουν το κίνημα με τέτοιες ενέργειες. 

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης απαιτεί τη σύλληψη και καταδίκη του θρασύδειλου αστυνομικού και δηλώνει ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται ώστε να φύγουν οι σύγχρονοι χρυσοθήρες από τη Β. Χαλκιδική, αφού πρώτα αποκαταστήσουν την περιοχή από τις ζημιές που έχει προκαλέσει η ανεξέλεγκτη δράση τους, και να εθνικοποιηθεί ο ορυκτός πλούτος της χώρας με εργατικό και κοινωνικό έλεγχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου