24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Η Ζωή βάζει φωτιά στον προεκλογικό αγώνα με δικό της κόμμα!





Έτοιμη να ανακοινώσει τον δικό της πολιτικό φορέα φέρεται να είναι, σύμφωνα με στενούς της συνεργάτες, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, καθώς απομένει να...
οριστικοποιηθούν μερικές τελευταίες λεπτομέρειες στις διεργασίες για τη δημιουργία...
του νέου σχήματος του οποίου θα ηγηθεί-αποκαλύπτει η Εφημερίδα των Συντακτών.

Η πρόεδρος της Βουλής προσανατολίζεται να ανακοινώσει τις αποφάσεις της αμέσως μετά τη θυροκόλληση στη Βουλή του αναμενόμενου προεδρικού διατάγματος διάλυσης της Βουλής και προκήρυξης πρόωρων εκλογών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "Κουρδιστού Πορτοκαλιού" είναι πολύ πιθανό στο Επικρατείας του κόμματος της Ζωής να είναι ο Βαρουφάκης τον οποίο απεκάλεσε αχάριστο ο Φλαμπουράρης και ο Γιάνης ετοιμάζει εκδίκηση!

Όπως έχει αφήσει να διαφανεί, η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα συνεργαστεί με τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, προκρίνοντας για την επικείμενη συνεργασία ένα μοντέλο παρόμοιο με αυτό που ίσχυε στον ΣΥΡΙΖΑ την εποχή των συνιστωσών μέχρι το 2013.

Αυτή η λύση φαίνεται να προκρίνεται, επειδή αφενός η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν επιθυμεί να ενταχθεί στη Λαϊκή Ενότητα υπό τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και αφετέρου επειδή αυτό το «χαλαρό» σχήμα μπορεί να προσελκύσει και άλλες οργανώσεις.

Παράλληλα, τα τελευταία 24ωρα παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα στους χώρους της Αριστεράς.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης φέρεται να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με το Μανώλη Γλέζο ενώ επικοινωνία μέσω επιστολήςείχαμε μεταξύ της προέδρου της Βουλής και του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς.

Ο Μ. Γλέζος μίλησε στην «Εφ.Συν.» απαντώντας σιβυλλικά για τις επόμενες κινήσεις του.

Χθες, ο Μίκης Θεοδωράκης έστειλε επιστολή στον επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, καλώντας τον «στις επάλξεις τουπαλλαϊκού μετώπου».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου