24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Σε γιατρό αναβάθμισε εαυτόν ένας 49χρονος πρώην νοσοκόμος στην ΛΑΡΙΣΑ





Ωστόσο, το «κόλπο» δεν έπιασε καθώς η αρμόδια Υγειονομική Επιτροπή εντόπισε ότι κάτι δεν πάει καλά με την γνωμάτευση και ψάχνοντας διαπίστωσε... ότι ο γιατρός που φερόταν να έχει υπογράψει για την πάθηση του δημοσίου υπαλλήλου δεν είχε ιδέα.

Κατόπιν τούτου σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του 49χρονου πρώην νοσοκόμου, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς για παράβαση του νόμου περί όπλων -βρέθηκε στο σπίτι του ένα μαχαίρι στρατιωτικού τύπου- καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο για το αδίκημα της πλαστογραφίας.

Παράλληλα, κατά την έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν 10 ασυμπλήρωτες ιατρικές βεβαιώσεις του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, φωτοαντίγραφα ιατρικών βεβαιώσεων - γνωματεύσεων που έφεραν στρογγυλή σφραγίδα και σφραγίδες διαφόρων γιατρών τόσο του Γενικού όσο και το Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, ενώ δύο βεβαιώσεις βρέθηκαν και μέσα στο αυτοκίνητό του.


Κατά πληροφορίες, ο 49χρονος απολύθηκε το 2011 από το νοσοκομείο Λάρισας, όπου εργαζόταν, ύστερα από αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας όπου είχε παραπεμφθεί για το αδίκημα της πλαστογραφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου