24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Δήλωση – σοκ της Ραχήλ Μακρή: "Μπ...έλο η Βουλή"!


Σκληρές εκφράσεις για την παρούσα Βουλή ...

χρησιμοποίησε η πρώην βουλευτής και υποψήφια με την Λαϊκή Ενότητα, Ραχήλ Μακρή.


Μιλώντας...
το βράδυ της Τετάρτης στα Παραπολιτικά, χαρακτήρισε την παρούσα Βουλή οίκο ανοχής. Συμπλήρωσε ότι «με τη διαφορά ότι οι εργαζόμενες στους οίκους αυτούς έχουν μεγαλύτερη αξία και μεγαλύτερη αξιοπρέπεια από αυτό το Κοινοβούλιο που έχει στελεχωθεί καθ’ υπόδειξη του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε».

Η Ραχήλ Μακρή συνέχισε περνώντας σε σοβαρές καταγγελίες για την κυβέρνηση Τσίπρα. Πρόσθεσε πως ο Αλέξης Τσίπρας έχει δώσει 100 εκατομμύρια στο Μέγαρο Μουσικής και τον Ψυχάρη και δεν δίνει λεφτά για να καλυφθούν τα κενά στα σχολεία, τονίζοντας πως στον ΣΥΡΙΖΑ το έπαιζαν απλοί και τώρα χρησιμοποιούν θωρακισμένες μερσεντές όπως ο Γιάννης Δραγασάκης.

Η πρώην βουλευτής, δήλωσε αγανακτισμένη με τα όσα «είδε» να συμβαίνουν στο κυβερνών κόμμα και υπογραμμίζει πως τώρα «νιώθει ελεύθερη».

«Τρία χρόνια μαύρισε η ψυχή μου τώρα νιώθω ελεύθερη , είναι άθλιοι κακοί κοιτούν μόνο τον εαυτό τους με ψέμα και υποκρισία αρπάζουν την ψήφο του κόσμου» , είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου