24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Συνέβη στην Πάτρα..Κοριτσάκι δεν πήγαινε σχολείο γιατί δεν είχε φαγητό



Αιτήματα από σχολεία για δεκατιανό σε μαθητές που πεινούν

Μια είδηση «γροθιά στο στομάχι» έρχεται να υπενθυμίσει ότι η οικονομική κρίση ...είναι εδώ! Την περασμένη εβδομάδα σε νηπιαγωγείο της Πάτρας, ένα κοριτσάκι αρνούνταν να πάει στο σχολείο, επειδή η μητέρα του δεν είχε να βάλει τρόφιμα μέσα στο κουτάκι για το πρωινό του!

Όπως αποκαλύπτει το τοπικό μέσο www.patrastimes.gr από τα σχολεία έχουν ξεκινήσει ήδη τα αιτήματα για φαγητό σε μαθητές που πεινούν και είναι σε εξέλιξη η εφαρμογή μέσα στον Οκτώβριο, για δεύτερη σχολική περίοδο με πρωτοβουλία του Δήμου, με δικούς του πόρους για δεκατιανό, σε συγκεκριμένους μαθητές.


«Δυστυχώς πολύ σύντομα θα απευθυνθούμε και πάλι με εκκλήσεις μας στους δημότες για να συνεισφέρουν από το υστέρημά τους», αναφέρουν αρμόδιοι. 

Το ρεπορτάζ, μεταξύ άλλων, επισημαίνει ότι καθημερινά καταγράφεται μία αίτηση προς τις κοινωνικές δομές του Δήμου Πατρών, από άστεγη οικογένεια που τώρα κοιμάται σε χαμόσπιτα και οχήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο www.patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου