24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Κυρίες και κύριοι της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ θα σας κρεμάσουν στα μανταλάκια... ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ... ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ



Εκει θα σας κρεμάσουν... 

Το θέατρο του παραλόγου στη Νέα Δημοκρατια, που δεν θέλει να κάνει την υπέρβαση της. Βάλτε τον μικρό Καραμανλή ή τον Μπακογιάννη, για υποψηφίους προέδρους.Τι θα πει δεν... είναι έτοιμοι; Γελοιότητες. Θα τους ετοιμάσουν οι σημερινοί βαρώνοι. Κανένας άλλος δεν είναι ικανός να αντεπεξέλθει στον... Τσιπρα.

Δεν κατανοειται οτι ηλθε η ωρα να πατε στην παντα, να γινει χωρος για την νεα γενιά; Θα δώσει νέο νόημα στο πολιτικό παιγνίδι. Δώστε μια ευκαιρία στους νέους. Δεν κάνει κανείς από εσάς. Θα σας κρεμάσουν κι εσάς στα μανταλάκια, όπως κρέμασαν τον Αντώνη και τον Βαγγέλη που τώρα ετοιμάζουν πάλι τον νέο .

 Κατανοούμε την πίκρα ορισμένων. Ακομη και νέων. Δυστυχώς ενα αστικό κόμμα με ονοματεπώνυμο πρέπει να εχει τη δυναμική των ιδρυτών ή εκείνου που στάθηκε όρθιος και ακόμα και σήμερα τον λοιδωρούν. Του Μητσοτάκη.

 Ειστε τοσο ηλίθιοι; Τί περιμένουν να κάνει ο Μεϊμαράκης; Ο ίδιος έπαιξε καλά το παιγνίδι . Δεν κάνει όμως, για τη συνέχεια. Ειναι ηλικιακό το θέμα; Πρωτιστως ναι. Δευτερευόντως και τα δυο παιδιά ειναι ικανά.
Ας αφήσει ο ικανός και πανάξιος Κώστας Καραμανλής του φόβους του στην άκρη.Ας αφήσει η Ντόρα το δικο της παιγνίδι.Ας αφήσει ο Αντώνης την πίκρα του.Ας αφήσουν οι Κεφαλονιάννης, Μητσοτάκης, Βορίδης και Τζιτζικώστας τις φιλοδοξίες τους.

Θα αποτύχουν ακόμα κι αν οι ίδιοι ή αυτοι που θα βάλουν κερδίσουν την κούρσα.Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα θα τους απαξιώσουν...

Τα μανταλάκια ειναι έτοιμα. Ας διαλέξουν στη Νέα Δημοκρατια ποια θέση θα λάβουν στο πολιτικό περίπτερο.Ή ας κάνουν την υπέρβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου