24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Έλληνας πράκτορας της ΕΥΠ έγινε παπάς


Ένας από τους πιο ικανούς και επιτυχημένους πράκτορες της ΕΥΠ, που είχε γίνει "εφιάλτης"...

για τους Τούρκους, πήρε την καλοκαιρινή άδειά του και επέστρεψε... άλλος άνθρωπος για να συνεχίσει να υπηρετεί την ασφάλεια της χώρας! Οι συνάδελφοί του τρόμαξαν να γνωρίσουν τον 53χρονο Έλληνα "Τζέιμς Μποντ" αντικρίζοντας μπροστά τους έναν παπά!

  Στην ηγεσία της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών έπεσε σαν βόμβα η αποκάλυψη ότι ο 53χρονος "007" αποφάσισε να χειροτονηθεί ιερέας, χωρίς ωστόσο να θέλει να εγκαταλείψει τον "παράλληλο κόσμο" των κατασκόπων, στον οποίο έχει ιδιαίτερα επιτυχημένη καριέρα.

Κι αυτό γιατί συγκαταλέγεται στους κορυφαίους στη συγκέντρωση και ανάλυση πληροφοριών για θέματα εθνικής ασφάλειας και θεωρείται πολύτιμη η συμμετοχή του σε επιχειρήσεις της υπηρεσίας, πράγμα που "(φυσικά) δεν είναι δυνατό να γίνει φορώντας ράσο και καλυμμαύκι!


Φέτος το καλοκαίρι ο πράκτορας πήρε την κανονική άδειά του και μάλιστα ζήτησε να του δοθούν επιπλέον ημέρες, με την πρόφαση ότι είχε να επιλύσει προσωπικά ζητήματά του. Προ ημερών οι συνάδελφοί του έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν είδαν έναν ιερέα να μπαίνει στο γραφείο ανοίγοντας την πόρτα με τον απαραίτητο κώδικα ασφαλείας, να κάθεται στο γραφείο του 53χρονου και με άνεση να βάζει σε λειτουργία τον υπολογιστή του, πάντα χρησιμοποιώντας κωδικούς.

Όταν συνειδητοποίησαν ότι είναι ο ικανός συνάδελφός τους, έπεσαν από τα σύννεφα και άρχισαν να τον ρωτούν τι είχε συμβεί. Στην ΕΥΠ ήταν κοινό μυστικό ότι ο 53χρονος είχε στρατολογηθεί περί το 1989 από την τότε ΚΥΠ, αφού αποφοίτησε ως αριστούχος από τη Θεολογική Σχολή Ιωαννίνων. Άλλωστε και ο ίδιος δεν έκρυβε ότι εξακολουθούσε να διατηρεί σχέση με τη θρησκεία και την Εκκλησία.

Ο "Τζέιμς Μποντ" της ΕΥΠ πήρε την απόφαση να χειροτονηθεί παπάς και να λειτουργεί στην ανατολική Αττική με τις ευλογίες του μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικολάου! Το ποίμνιό του δεν γνωρίζει πως ο ιερέας είναι ένας από τους καλύτερους κατασκόπους, επιφορτισμένος να διαφυλάττει την εθνική ασφάλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου