24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

.....χρειάζεται να γίνει πραγματική επανάσταση


Για να μπορέσει η ΝΔ να ζωντανέψει ...

και να γίνει πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία, χρειάζεται να γίνει πραγματική επανάσταση. Οι ρήξεις και οι τομές.. και η νέα πρόταση εξουσίας δεν μπορούν να δρομολογηθούν από πολιτικά πτώματα, που έχουν βρομίσει στην κυριολεξία και είναι αποκομμένα από τις διεργασίες που συντελούνται στην κοινωνία. 

Η Ν.Δ. δεν έχει ανάγκη από έναν πρόεδρο που θα είναι προϊόν συναλλαγής ανάμεσα στις οικογένειες, τους βαρόνους και τους νταβατζήδες των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και των δημοσίων έργων.

Έχει ανάγκη από ΑΡΧΗΓΟ που θα έχει το σθένος και τα προσόντα να απευθυνθεί από την πρώτη μέρα στην κοινωνία. Έχει ανάγκη από ηγέτη με καθαρό πρόσωπο, που να διαθέτει κύρος και το ανάλογο εκτόπισμα να αναμετρηθεί με το φαινόμενο Τσίπρας, που κατάφερε να σαρώσει στις εκλογές, μετά από ένα μνημόνιο χιλιάδων σελίδων, με κλειστές τράπεζες και με ολόκληρο το κόμμα του να έχει εγκαταλείψει την Κουμουνδούρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου