24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν θέλω μια ΝΔ με Καραμανλικούς, Σαμαρικούς, Μητσοτακικούς



«Θέλω μια ΝΔ από Νεοδημοκράτες στην οποία ο καθένας θα διαχωρίζεται από τις ικανότητές του»....

 έδωσε το στίγμα του...

Το στίγμα του για τη Νέα Δημοκρατία όπως... την οραματίζεται περιέγραψε ο υποψήφιος για τη θέση του προέδρου του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.



«Πιστεύω ότι μπορώ να κάνω τη διαφορά στη ΝΔ... Δεν θέλω μια ΝΔ που να χωρίζεται σε Μητσοτακικούς, Σαμαρικούς Καραμανλικούς, θέλω μια ΝΔ από Νεοδημοκράτες στην οποία ο καθένας θα διαχωρίζεται από τις ικανότητές του» δήλωσε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη η Νέα Δημοκρατία τα τελευταία χρόνια είχε πάρει διαζύγιο από τα κοινωνικά στρώματα με τα οποία πρέπει να είναι σε διάλογο προσθέτοντας ότι γι' αυτό οι ευθύνες δεν πρέπει να αποδοθούν στον κ. Μεϊμαράκη.

«Είναι ξέκαθαρό ότι όταν μετά από τέσσερις εκλογικές διαδικασίες η ΝΔ δεν μπορεί να καβατζάρει το 30% υπάρχει μια μεγάλη ομάδα πολιτών που μας έχουν γυρίσει την πλάτη» συμπλήρωσε ο κ. Μεϊμαράκης ζητώντας ακόμα και να γίνουν ντιμπέιτ ανάμεσα στους υποψήφιους για την προεδρία του κόμματος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προέτρεψε ακόμη όλους όσοι ενδιαφέρονται για την προεδρία να εκτεθούν απο την αρχή, στην κρίση της κοινωνίας. Όποιος εκτεθεί είπε, θα πρέπει να συμφωνήσει οτι την επόμενη ημέρα θα στηρίξει τον πρόεδρο που θα επιλέξει η κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου