24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Άδωνις...Θα δω τις υποψηφιότητες και θα αποφασίσω αν θα κατεβώ για πρόεδρος της ΝΔ





Αναφορικά με δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι συναρτά το αν θα είναι υποψήφιος από το τι θα κάνει ο Μάκης Βορίδης, σημείωσε: «Σε κάθε περίπτωση, μπορώ να..
σας πω ότι υποψηφιότητα και εμού και του κ. Βορίδη δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Αυτό, νομίζω, μπορούμε να το πούμε μετά βεβαιότητας. Μπορεί να μην είναι και κανένας. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα μπορούσε να είμαστε και οι δύο. Πιστεύω, αυτό είναι αντιληπτό».

Στο ερώτημα ότι ορισμένοι προτιμούν να παραμείνει ο κ. Μεϊμαράκης στην ηγεσία της ΝΔ είπε: «Αυτό είναι ένα δίλημμα, που εφόσον κατέβει ο κ. Μεϊμαράκης, θα απαντηθεί από τους πολίτες που θα λάβουν μέρος στη διαδικασία. 


Δεν απαξιώνω κανένα επιχείρημα. Η δική μου οπτική γωνία είναι ότι η ΝΔ δεν έχει χρόνο για χάσιμο, άρα αν βγάλει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, που αν τον θέλουν οι νεοδημοκράτες, πρέπει να τον βγάλουν και αν τον βγάλουν, θα τον τιμήσουμε όλοι και θα τον σεβαστούμε, θα τον στηρίξουμε όσο γίνεται περισσότερο, τον βγάζουμε για να κερδίσει τον Τσίπρα» σημείωσε μιλώντας στο ρ/σ Real.

Ο βουλευτής υπογράμμισε πως εκλογές μπορεί να γίνουν «ανά πάσα στιγμή. Διότι, ναι μεν ο κ. Τσίπρας πέτυχε μια περήφανη νίκη, όμως, η χώρα έχει μπροστά της ένα βουνό προβλημάτων. Δεν είμαστε σε ομαλή περίοδο για να πούμε ότι ο κ. Τσίπρας έχει μπροστά του μία τετραετία... 

Το μέλλον είναι δυσδιάκριτο και η παράταξη πρέπει να είναι ενωμένη, ισχυρή και αξιόμαχη ανά πάσα στιγμή» κατέληξε ο ίδιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου