24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Mόνο αυτός ο τύπος μπορεί να κερδίσει τον Τσίπρα...



Η ιδέα ότι ένα δεξιό επώνυμο από τζάκι μπορεί να νικήσει τον Τσίπρα προκαλεί ασυγκράτητο γέλιο στις γιάφκιες των αγνών συριζοπούλων που καπνίζουν ...
στριφτά και πίνουν μπύρες κυκλοφορώντας μισόγυμνες στις γκαρσονιέρες των Εξαρχείων την ώρα που η τελετή μύησης του Τσίπρα στην Νέα Υόρκη και το Ιδρυμα Κλίντον (με την Γιάννα Αγγελοπούλου να του δίνει την ευλογία της φορώντας μόνο τα χρσυσοποίκιλτα αμφιά της), βρίσκεται στα αρχικά της στάδια. Θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα έως τον 33ο βαθμό.

Ο Μειμαράκης στάθηκε αξιοπρεπώς απέναντι στον Τσίπρα και νικήθηκε από την δημαγωγία του Αλέξη και από έναν χάπατο λαό που έχει την ψευδαίσθηση ότι θα γλιτώσει το μακελειό..- 

Το ελληνικό κράτος έχει ανάγκη από εκρηκτικές μεταρρυθμίσεις που θα το ανατινάξουν εκ θεμελίων και θα το χτίσουν από την αρχή.

Ο μόνος πολιτικός ο οποίος στην διάρκεια της θητείας του αγωνίστηκε σ΄αυτή την κατεύθυνση με θάρρος (απέναντι σε μουτζαχεντίν συνδικαλιστές του Δημοσίου) και σε κάθε είδους σαπρόφυτα του πελατειακού κράτους ήταν ο Αδωνης Γεωργιάδης.

Ούτε ο Σαμαράς, ούτε ο Βενιζέλος, ούτε ο Παπαδήμος, ούτε ο Κυριακός Μητσοτάκης. Ο Γεωργιάδης πάλεψε με νύχια και με δόντια-ας το του αναγνωρίσουμε τώρα που ο αριστερός Αλέξης είναι αγνώριστος-πιο δεξιός πεθαίνεις.

Οι μόνες μεταρρυθμίσεις προς όφελος των πολιτών ήταν τα ΚΕΠ του Σταύρου Μπένου και η Διαύγεια του Ραγκούση.

Γεράσαμε και πήραμε τα αρχίδια μας από αυτό το άθλιο πελατειακό κράτος.

Είναι μια δικαίωση λοιπόν για κάποιους από μας να ακούνε τον Γεωργιάδη να υπερασπίζεται τις φιλελεύθερες ιδέες κόντρα στην ίδια την Νέα Δημοκρατίας που είναι ένα βαθιά πελατειακό κράτος. Οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι της Δεξιάς εάν ο Αδωνης συνεχίσει να υπερασπίζεται τις φιλελεύθερες ιδέες θα τον πετάξουν στην πυρά με μεγαλύτερη μανία από τους δηοσιογράφους του ΣΥΡΙΖΑ.

Το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" εδώ και μήνες υποστηρίζει ότι ο μόνος που μπορεί να νικήσει τον Τσίπρα είναι αυτός ο τύπος-ο Αδωνης Γεωργιάδης.

Ο Αδωνης Γεωργιάδης διαθέτει το θράσος, τον τσαμπουκά, την δεινότητα του λόγου αλλά και των έργων να αντιμετωπίσει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ για να νικηθεί χρειάζεται ανορθόδοξος πόλεμος και ο Γεωργιάδης είναι μανούλα σ΄ αυτό.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου