ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015

Απορίες γύρω απ΄την απόσυρσή 12 αμερικανικών F-15 από την ΤουρκίαΟι ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι αποσύρουν 12 πολεμικά αεροσκάφη τους από την τουρκική βάση ...


του Ιντσιρλίκ, μία απόφαση που σύμφωνα με τους Ρώσους ..προκαλεί έκπληξη, αφού τα αεροσκάφη βρίσκονται μόλις έναν μήνα στην περιοχή.


Όπως σημειώνει το Reuters Ευρωπαίος αξιωματούχος επιβεβαίωσε την...είδηση της απόσυρσης, τονίζοντας ότι τίθενται εκτός υπηρεσίας.

Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση τα αεροσκάφη θα επιστρέψουν στο Lakenheath της Μεγάλης Βρετανίας.

Όπως σημειώνει το ρωσικό πρακτορείο Sputnik, η απόσυρση έγινε μία περίοδο που οι Αμερικανοί καλούσαν τους συμμάχους τους να ενισχύσουν την παρουσία τους στο Ιντσιρλίκ, ώστε να ενταθεί η αντιτρομοκρατική εκστρατεία με επικεφαλής τις ΗΠΑ.

Οι Ρώσοι σημειώνουν ότι η ανακοίνωση της απόσυρσης των αμερικανικών πολεμικών αεροσκαφών συνέπεσε με την διεθνή ανησυχία και τον προβληματισμό που προκάλεσε η κατάρριψη ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους από τους Τούρκους, με αποτέλεσμα τον θάνατο δύο Ρώσων στρατιωτών.