24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Εμετός! Παντού......Η Βουλή έδωσε ρέστα για την κ...τρυπίδα!

Δημήτρης Δανίκας

Εμετός! Παντού. Σχεδόν σε κάθε τετραγωνικό μέτρο του Κοινοβουλίου. Σχεδόν στα περισσότερα έδρανα των εκπροσώπων του Ελληνικού Λαού.


Προχθές μεσάνυχτα. Οταν το αυτονόητο. Οταν το στοιχειώδες ατομικό δικαίωμα. Οταν το ελάχιστο. Οταν το κρεβάτι και το εσώρουχο, κάθε Ελληνα και κάθε Ελληνίδας, κατέληξαν... στη ιδιοκτησία κάποιων νταβατζήδων!

Δηλαδή τι; Να μου πουν εμένα, να πουν σ εσένα τι θα κάνεις στο κρεβάτι σου. Με ποιον η με ποια θα κοιμάσαι. Τι γουστάρεις. Με ποιο τρόπο την βρίσκεις. Βρε ουστ σιχάματα!

Και όλα αυτά στο όνομα του θεού και της χριστιανικής ορθοδοξίας. Στο όνομα των εικονισμάτων. Στο όνομα των αγίων. Ασε να μην ανοίξω το στόμα μου. Απλώς αν μπορείτε ρωτήστε κάθε συνάδελφο του εκκλήσιαστικού ρεπορτάζ να σας αποκαλύψει τα παρατσούκλια μπόλικων ιεραρχών και μπόλικων ρασοφόρων. Στο στίπι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί!

Και το χειρότερο. Στην πραγματικότητα τα εικονίσματα και τα ευαγγέλια χρησιμοποιούνται για εντελώς ιδιοτελή συμφέροντα. Να μην χάσουν οι συγγενείς τα φράγκα. Να μπορούν να αρπάζουν τις περιουσίες των εκλιπόντων!

Γιατί, σου λέει ο πονηρός, μπορεί ο τάδε ομοφυλόφιλος να γράψει την περιουσία του στον σύντροφό του. Γιατί, σου λέει ο πονηρός, μπορεί ο γέρος να τα γράψει όλα στην «πουτάνα» την Βουλγάρα. Ε και; Δικά του είναι ότι θέλει τα κάνει. Ασε που αρκετοί εξ αυτών των συγγενών, ακόμα και των παιδιών τους, περιμένουν πως και πως να κληρονομήσουν την τσέπη του πατρός. Ασε τα κοράκια. Που την μια στιγμή σταυροκοπιούνται και την άλλη ορέγονται σας τους γύπες να ορμήσουν και να τα αρπάξουν όλα!

Και κάτι ακόμα. Αφαντος ο Σαμαράς. Αφαντος ο Μειμαράκης. Αφαντος ο Καμμένος. Αυτοί, οι τάχα μου ταγοί της πολιτικής, την έκαναν με μικρά πηδηματάκια!

Ετσι ώστε να αποφύγουν τα βέλη. Και εκείνων που ψηφίζουν το σύμφωνο συμβίωσης. Και των τάχα μου χριστιανών και θεούσων. Παριστάνουν τους Πόντιους Πιλάτους. Τους αδιάφορους. Τους υπεράνω και τους διαιτητές!

Αυτή η θλιβερή, η ανατριχιαστική πραγματικότητα. Γιατί αυτό το νομοσχέδιο ήταν για μένα, το crash test στοιχοιώδους κοινωνικού εκσυγχρονισμού. Και μετά με ύφος χιλιάδων καρδιναλίων παριστάνουν τους ευρωπαιστές και τους εκσυγχρονιστές. Με την απουσία τους. Χάριν πελατείας. Ολους αυτούς, όσο και να τους πλένεις το σαπούνι σου χαλάς!

Ετσι το αυτονόητο, το δεδομένο, το στοιχειώδες βυσοδομήθηκε, σκυλεύθηκε. Ολοι αυτοί να κοπρίζουν πάνω σε κάθε ένα εξ ημών και υμών. Ετσι νταβατζήδες στα πορτοφόλια μας. Νταβατζήδες στη μόρφωση των παιδιών μας. Νταβατζήδες στην Υγεία μας. Και τώρα νταβατζήδες στα σώβρακα, τα βρακιά και το κρεβάτι μας. Θα το πω όπως το άκουσα από το στόμα απλών ανθρώπων. Η Βουλή έδωσε ρέστα για την κ...τρυπίδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου