24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Εκλογές ΝΔ: Μεϊμαράκης και Μητσοτάκης πάνε στον δεύτερο γύρο


Πάνω από 40% το ποσοστό του Μεϊμαράκη - Κοντά στο 30% ο Κυριάκος και λίγο πάνω από το 20% ο Τζιτζικώστας ...


που αποδέχεται ότι μένει τρίτος - Κάτω από 10% ο ΆδωνιςΜε ποσοστό που υπολογίζεται ότι θα «κλειδώσει» στο 40%, ή και λίγο παραπάνω, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης φαίνεται να κατακτά με άνεση την πρωτιά ..
στις εκλογές της ΝΔ, οι οποίες αναμένεται να οδηγηθούν σε δεύτερο γύρο, την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016.

Οι πληροφορίες, με καταμετρημένες τις ψήφους στο 50% των εκλογικών τμημάτων, θέλουν τον κ. Μεϊμαράκη στο 40%, τον Κυριάκο Μητσοτάκη κοντά στο 30%, τον Απόστολο Τζιτζικώστα λίγο πάνω από το 20% και τον Άδωνι Γεωργιάδη κάτω από το 10%.

Ωστόσο, από το επιτελείο του κ. Τζιτζικώστα εκτιμούν ότι θα είναι εκείνος που θα καταλάβει, τελικά, τη δεύτερη θέση και θα πάει στο δεύτερο γύρο.

Όταν οι κάλπες έκλεισαν, άρχισε από τις κατά τόπους εφορευτικές επιτροπές η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων με το όνομα καθενός από τους τέσσερις υποψηφίους. 

Εν συνεχεία, τα αποτελέσματα από κάθε κάλπη αποστέλλονται στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) στη λεωφόρο Συγγρού, απ' όπου θα γίνονται και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Παράγοντες της Συγγρού συνιστούσαν στους δημοσιογράφους να είναι εγκρατείς, καθώς οι «διαρροές» για ορισμένα αποτελέσματα που είδαν το φως δεν αντιστοιχούν στα επίσημα στοιχεία που φτάνουν από τις «επίσημες οδούς».

Για τα συνολικά αποτελέσματα ίσως χρειαστεί να περάσουν δύο με τρεις ώρες.

Η αυξημένη προσέλευση των ψηφοφόρων, πάντως, περιπλέκει τα πράγματα και κάνει πολλούς στα επιτελεία των υποψηφίων φειδωλούς στις προβλέψεις τόσο για τη σειρά κατάταξης των υποψηφίων και τον τελικό νικητή, όσο και για το αν θα καταφέρει ένας από τους τέσσερις διεκδικητές να συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία, που θα τον αναδείξει απόψε αρχηγό ή θα χρειαστεί επαναληπτικός γύρος, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 10 Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου