24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Αναταραχή στη ΝΔ από τη στήριξη Καραμανλή στον Μεϊμαράκη


Γεωργιάδης: «Όσοι πραγματικά σέβονται τον Κώστα Καραμανλή θα πρέπει να τον προστατεύουν»

Αναταραχή προκαλεί στους κόλπους της ΝΔ η στήριξη που φέρεται να έδωσε ο Κώστας Καραμανλής ..
στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, μέσω κύκλων του πρώην πρωθυπουργού. 

«Αν ο κ. Καραμανλής στηρίζει τον κ. Μεϊμαράκη, είναι καλό να βγει να το πει δημόσια, όσο δεν το λέει δημόσια, θεωρώ ότι δεν το λέει καθόλου» ήταν το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΣΚΑΪ.

«Τα προβλήματα με τους πρώην πρωθυπουργούς αρχίζουν όταν αρχίζουν άλλοι να μιλάνε για λογαριασμό τους» δήλωσε με νόημα ο κ. Μητσοτάκης.

Από την πλευρά του, ο Άδωνις Γεωργιαδης έστρεψε τα πυρά του κατά του Ευριπίδη Στυλιανίδη και όσων διαρρέουν ότι ο κ. Καραμανλής στηρίζει την υποψηφιότητα Μεϊμαράκη.

«Όσοι πραγματικά σέβονται τον Κώστα Καραμανλή θα πρέπει να τον προστατεύουν», είπε στο Μega, και αμφισβήτησε τη στήριξη του πρώην πρωθυπουργού προς τον κ. Μεϊμαράκη. 

«Δεν συνάδει με μια δημοκρατική πορεία να μην έχουν άποψη οι πρώην πρωθυπουργοί» αντέτεινε από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης απαντώντας στην κριτική που ασκήθηκε. Χαρακτήρισε δε ως «μεγάλη του τιμή» τη στήριξη Καραμανλή στην υποψηφιότητά του.

«Ο Κώστας Καραμανλής όταν θέλει να πει κάτι, το λέει ευθέως και όχι μέσω διαρροών», υποστήριξε ο έτερος υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας. 

«Αμφισβητώ τις διαρροές, καθώς γίνονται από συγκεκριμένους ανθρώπους που βρίσκονται στον κύκλο άλλων υποψηφίων» σημείωσε τη Δευτέρα στην ΕΡΤ ο κ. Τζιτζικώστας.

Πρόσθεσε παράλληλα, ότι οι συγκεκριμένες διαρροές αποσκοπούν στην ανακοπή του ρεύματος αλλαγής στην παράταξη. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου