24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Πλημμύρες πλήττουν τη Μεγάλη Βρετανία...




Χιλιάδες σπίτια εκκενώνονται καθώς οι αρχές άνοιξαν το φράγμα

Οι πλημμύρες που πλήττουν τη Μεγάλη Βρετανία, ανάγκασαν τις αρχές του Γιόρκ να προχωρήσουν στο άνοιγμα ..
του φράγματος της πόλης καθώς τα νερά είχαν φτάσει σε επίπεδο που απειλούσαν να κάψουν τις αντλίες και να καταστήσουν την μελλοντική χρήση του φράγματος αδύνατη. 

Οι αρχές του Γιόρκ εχθές το βράδυ ενημέρωσαν τους κατοίκους της πόλης πως θα προχωρήσουν στο άνοιγμα του φράγματος του ποταμού Ouse καθώς τα νερά είχαν φτάσει σε τέτοιο ύψους που απειλούσαν να κάψουν τις μηχανές 


απάντλησης και να καταστήσουν τη μελλοντική χρήση του φράγματος αδύνατη. Οι τοπικές αρχές ζήτησαν επίσης από τους κατοίκους να μεταφερθούν στα ανώτερα πατώματα των σπιτιών τους και να προετοιμαστούν ώστε να εκκενώσουν τις οικίες τους. Σημειώνεται πως ήδη έχουν εκκενωθεί στο Γιόρκ χιλιάδες σπίτια ενώ η πόλη στο σύνολό της έχει πλημμυρίσει. 

Τα τοπικά μέσα αναφέρουν πως δεν υπάρχουν τραυματίες και πως καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι άνθρωποι που έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους να βρουν ένα ασφαλές κατάλυμα. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου