24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

2.000 αγρότες πολιορκούν τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης στο κτίριο της Περιφέρειας στην Κομοτηνή επι 12 ωρες


Εγκλωβισμένος παραμένει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βαγγέλης Αποστόλου σε κτίριο που στεγάζονται υπηρεσίες της Περιφέρειας Ανατολικής... Μακεδονίας και Θράκης στην Κομοτηνή, με περισσότερους από 2.000 αγρότες και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να έχουν περικυκλώσει το σημείο και τον κ. Αποστόλου και τη συνοδεία του να μην μπορούν να εξέλθουν, προκειμένου να συνεχίσουν τις προγραμματισμένες για σήμερα, Τετάρτη, συναντήσεις τους.

Η επίσκεψη-συνάντηση με τους αγρότες και κτηνοτρόφους της Ξάνθης ακυρώθηκε, με τους αγρότες να σχηματίζουν αυτοκινητοπομπή με περισσότερα από 100 οχήματα να βαδίζουν προς Κομοτηνή από Ξάνθη, συνεχίζοντας την πολιορκία του Υπουργού στο κτήριο της Περιφέρειας.

Νωρίτερα σε δηλώσεις τους στελέχη της συντονιστικής επιτροπής αγώνα στον Ξάνθη FM100 και την εκπομπή “Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα” ότι «δεν καθόμαστε στο τραπέζι για να συζητήσουμε με την κυβέρνηση αν πρώτα δεν αποσύρει το σχέδιο νόμου για το Ασφαλιστικό»

Από το πρωί η κατάσταση ήταν έκρυθμη αφού αγρότες που διαμαρτύρονταν για το ασφαλιστικό, αποπειράθηκαν να μπουν στο κτήριο με τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να τους απωθούν.
Στους “διαγκωνισμούς” τραυματίστηκε ελαφρά αγρότης που διακομίστηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής, ενώ έσπασαν τζάμια από το κτήριο και πετάχτηκαν αυγά.

Η κατάσταση είναι τεταμένη με τα πνεύματα να μην ηρεμούν, προς το παρόν.

Στην Δράμα νωρίς το πρωί αγρότες από την ορεινή περιοχή του Νευροκοπίου παρέταξαν τα τρακτέρ κοντά στον μεθοριακό σταθμό με την Βουλγαρία, της Εξοχής και τους αγρότες να αποφασίζουν να κλείσουν αύριο στον κόμβο Χρυσούπολης Καβάλας την Εγνατία Οδό, στην Ξάνθη την γέφυρα Νέστου και το 8ο χλμ. της οδού Ξάνθης-Σταυρούπολης-Δράμας αποκόπτοντας οδικά την Θράκη από την άλλη Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου