24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Δήμητρα Χαλικιά... Όλοι οι αγρότες των Σερρών έχουν παρελάσει απο τα γραφεία των Υπουργών Γεωργίας "δια υπόθεση τους" ! ! !



ΒΡΩΜΑ  ΚΑΙ  ΣΤΟΝ  ΟΠΕΚΕΠΕ...

Παρακολούθησα στην τηλεόραση τους αγροτες των Σερρών που πήγαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και της κας Κολλια των ΑΝΕΛ. Άκουσα τους " μάγκες" που απειλούσαν , άκουσα ...
τον άλλο"μαγκα"που διάβαζε για τα αυγά και άκουσα την "μαγκισα"που έδεινε αυγά και μιλαγε για ξεθωριασμένες κόκκινες γραμμές !

Εχουμε και λέμε: ολοι τους εχουν παρελάσει απο τα γραφεία των υπουργών γεωργίας και της διοίκησης του Οπεκεπε επι χρόνια "δια υπόθεση τους".
Ποια υπόθεση τους ;
Να τους τακτοποιήσει ο ΟΠΕΚΕΠΕ επιλέξιμη γη για να πάρουν την ενιαία τους ενίσχυση !!!
Δεν ειχαν ; Θα ρωτήσει κάποιος !
Συνήθως , θα πω εγω , τα σταυλισμενα ζώα δεν βοσκουν !!!αρα δεν πληρώνονται ενιαία ενίσχυση για επιλεξιμο βοσκοτόπο !!!
Οι εν λογω παντα πληρώνονται !!!!!!
Στις Σερρες και στο Κικλις οπως και στην Χαλκιδική και στην Ημαθία κσι στην Πελλα υπαρχουν παρα πολλοι που πληρώνονται Ενιαία ενίσχυση για ζώα με βοσκοτόπο που δεν τα δικαιούνται . Να γράψω ενδεικτικά ποσά : 30, 40, 60, 120 χιλιαδες ευρω. Αυτούς που είδατε στην τηλεόραση ειναι στην κατηγορία 40-60 χιλιάδων ευρω.

Οποίος νομιζει οτι συκοφαντώ ας μου κανει μήνυση . Θα " υπενθυμίσω " πολλα στο δικαστήριο ( με χαρτια φυσικα ).

Δεξιοί και χρυσαυγιτες των Σερρών δεν μ ας παραπλανατε. Σας ξέρουμε 

Δήμητρα Χαλικιά 
ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΠΕΚΕΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου