24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Γνήσιος και σκληρός μάγκας ο Μελισσανίδης.





 Δεν υπάρχει στη γη έστω ένας που θα πει ότι πρόκειται για τσάμπα μάγκας. Κι επειδή ...το αφεντικό της ΑΕΚ μεγάλωσε σε φτωχογειτονιά, έχει γλώσσα αλανιάρικη και κοφτερή. Οι κουβέντες του, μάλιστα, κάποιες φορές μοιάζουν με ατάκες θεατρικές... Έχουν χιούμορ και ο ακροατής τις απολαμβάνει.

«Αυτοί οι διαιτητές από Σεπτέμβριο θα συνεχίσουν να σφυρίζουν, αλλά όχι στα γήπεδα, μόνον στο σταθμό Πελοποννήσου…». Κάπως έτσι το είπε ο Μελισσανίδης, αναφερόμενος στο κοράκι του ΑΕΚ-Ηρακλής 4-1.




Μετά από τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο ο Μελισσανίδης θα έπρεπε να είχε αντιληφθεί ότι δεν φταίνε οι διαιτητές για τα φαλτσοσφυρίγματά τους. Ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα επειδή θα φύγουν για τα τραίνα όλοι οι διαιτητές της σούπερ ληγκ και θα έρθουν κάποιοι άλλοι.

Κάνω... διάλογο με τον Μελισσανίδη, όχι με την εξέδρα που φωνάζει «Διαιτητή μπινέ, πουτ@ν@ς γιε». Λοιπόν. Τα κοράκια σφυρίζουν έτσι όπως τους θέλει το «σύστημα». Και το σύστημα δεν το ορίζει η διαιτησία. Ουρά του συστήματος είναι η διαιτησία. Πιόνια είναι οι διαιτητές.

Ας φτιάξουν, λοιπόν, ένα υγιές σύστημα οι Μελισσανίδηδες, Αλαφούζοι, Σαββίδηδες και να είναι σίγουροι ότι θα κοιμούνται μια χαρά και με τους… ίδιους διαιτητές. Έτσι είναι. Να φτιάξουν το τραίνο του πρωταθλήματος, όχι να περιμένουν να σφυρίζουν σωστά οι ελεγκτές κυκλοφορίας τους συρμούς με τα βρώμικα βαγόνια.

Ποιοί θα κρυφθούν αν ανοίξει το στόμα του ο παραιτηθείς Σπύρος Καλογιάννης, διάβασε στοapodyriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου