24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Εκκενώθηκαν 9 εμπορικά κέντρα της Μόσχας μετά από απειλές για βόμβες




Τουλάχιστον 10.000 άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους της ρωσικής πρωτεύουσας το βράδυ της Πέμπτης εκκενώνοντας όλα τα εμπορικά κέντρα, μετά από ..σειρά ανώνυμων τηλεφωνημάτων που προειδοποιούσαν για βομβιστικές επιθέσεις.

Στο εμπορικό κέντρο GUM, ένας από τους μεγαλύτεροι πόλους έλξης για τουρίστες κοντά στην Κόκκινη Πλατεία, σήμανε συναγερμός και οι χιλιάδες επισκέπτες του απομακρύνθηκαν χωρίς να προκληθούν επεισόδια και πανικός.

Οι τηλεφωνικές προειδοποιήσεις έκαναν λόγο για επικείμενες βομβιστικές επιθέσεις σε τουλάχιστον εννέα εμπορικά κέντρα της Ρωσικής πρωτεύουσας, σύμφωνα με πληροφορίας από τις υπηρεσίας ασφαλείας. 

Ανάμεσα στα κέντρα που έχουν εκκενωθεί ήδη είναι τα: Gagarinsky Mall, Mega Belaya Dacha, Mega Khimki, Kuntsevo Plaza και Europark Mall.

Αλλες πληροφορίες ανέφεραν ότι υπήρξε απειλή για βόμβα και στο κτίριο της Προεδρίας της Κυβερνήσεως στην οδό Ιλίνκα, στο οποίο στεγάζονται πολλές από τις υπηρεσίες του προέδρου Πούτιν.

Ομάδες της αστυνομίας με πυροτεχνουργούς και εκπαιδευμένα σκυλιά έσπευσαν σε όλα τα κτίρια που εκκενώθηκαν αλλά δεν έγινε γνωστό αν βρέθηκαν εκρηκτικοί μηχανισμοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου