24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Γερμανία: Νεαρός έκαψε την έγκυο κοπέλα του για να μην γίνει πατέρας





Ένα απάνθρωπο έγκλημα σημειώθηκε στα περίχωρα του Βερολίνου. Δράστες ο 20χρονος ο Eren Τoben ο οποίος μαζί με τον φίλο του Daniel Mueller, παρέσυραν στο ..
δάσος την 19χρονη Maria Peiner, την περιέλουσαν με βενζίνη και στη συνέχεια την έκαψαν ζωντανή!


Ένα απάνθρωπο έγκλημα σημειώθηκε στα περίχωρα του Βερολίνου. Δράστες ο 20χρονος ο Eren Τoben ο οποίος μαζί με τον φίλο του Daniel Mueller, παρέσυραν στο δάσος την 19χρονη Maria Peiner, την περιέλουσαν με βενζίνη και στη συνέχεια την έκαψαν ζωντανή!

Αιτία ήταν ότι ο Eren δεν ήθελε να γίνει πατέρας με την φίλη του Maria η οποία βρισκόταν στον όγδοο μήνα της κύησης, με αποτέλεσμα να σχεδιάζει την δολοφονία της, καθώς τον τρόμαζε το ενδεχόμενο αυτό.

Εντύπωση προκαλεί η ψυχρότητα με την οποία έκανε το έγκλημα ο 20χρονος, καθώς λίγες ημέρες πριν, ψώνιζε με την κοπέλα του παιδικά ρούχα, κρύβοντας ότι δεν ήθελε να προχωρήσει η εγκυμοσύνη.

Την μοιραία ημέρα παρέσυρε μαζί με τον φίλο του την άτυχη 19χρονη σε κοντινό δάσος, όπου αφού την μαχαίρωσε, την περιέλουσε με βενζίνη και μετά την έκαψε. Σύμφωνα με το δικαστήριο, η κοπέλα δεν είχε πεθάνει από τις μαχαιριές, και είχε τις αισθήσεις της για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα πριν πεθάνει από την φωτιά.

Το πτώμα ανακαλύφθηκε την επόμενη ημέρα από έναν περαστικό στα περίχωρα του Βερολίνου, και αμέσως οι υποψίες στράφηκαν στους δυο νεαρούς οι οποίοι και συνελήφθησαν. Στο μαχαίρι βρέθηκαν τα δακτυλικά αποτυπώματα του 20χρονου, ο οποίος ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του και πλέον αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 14 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου