24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

ΜΠΟΧΑ......Μουσσάς: «Η καταγγέλλουσα ήταν φίλη μου, κάτι κρύβει»


 Ο δικηγόρος του Τάκη Μουσσά, Σάκης Κεχαγιόγλου....

Σε αποκαλύψεις για την στάση που αναμένεται να τηρήσει στην απολογία του (την Παρασκευή) προχώρησε μιλώντας στην εκπομπή «Νυχτερινό Ρεπορτάζ» του Άλφα 9.89 με τον Πέτρο Κουσουλό, ο δικηγόρος του Τάκη Μουσσά, Σάκης Κεχαγιόγλου....

Σύμφωνα με τον ποινικολόγο ο Μουσσάς διατηρούσε φιλική σχέση με την καταγγέλλουσα Αμαλία Κάντζου με την οποία όπως είπε γνωριζόταν από καιρό, τονίζοντας ότι κατείχε θέση συμβούλου στην ΕΥΔΑΠ. Επεσήμανε, δε, ότι ουδέποτε την απείλησε για την ακεραιότητα του παιδιού της απλά την συμβούλευσε να προσέχει την ζωή που διάγει γιατί έχει και παιδί. «Ο εντολέας μου έχει μια κόρη 19 ετών και είναι ένας εξαίρετος οικογενειάρχης. 


Έχει ιδιαίτερη ευαισθησία σε αυτό το θέμα», είπε ο κ. Κεχαγιόγλου.Μάλιστα ανέφερε ότι ο εντολέας του ισχυρίζεται πως πίσω από την απόφαση της Κάντζου να τους καταγγείλλει για εκβιασμό κρύβεται κάτι άλλο. Κάτι που πιθανώς θέλει να κρύψει, όπως χαρακτηριστικά είπε. Aπό τα συμφραζόμενα προκύπτει ότι ο βασικός κατηγορούμενος αναμένεται να εμπλέξει στην ιστορία την Κάντζου και θα επισημάνει ότι «ήταν και εκείνη στο κόλπο».


Ερωτηθείς για τις πολιτικές προεκτάσεις που παίρνει η υπόθεση με τα ονόματα του κ. Παππά και του κ. Αλεξιάδη να αναφέρονται στην δικογραφία, αρνήθηκε να σχολιασει το παραμικρό λέγοντας ότι γι αυτά θα δοθούν απαντήσεις στον ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου