24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Συνελήφθη η μαυροντυμένη γυναίκα που κρατούσε το κομμένο κεφάλι ενός παιδιού και απειλούσε να ανατιναχθεί …


Συναγερμός σήμανε πριν από λίγη ώρα στο κέντρο της Μόσχας καθώς όπως μεταδίδει το Russia Today, μια γυναίκα ντυμένη στα μαύρα απειλούσε να ανατιναχθεί έξω από το σταθμό του μετρό Oktyabrskoye Pole.

Η γυναίκα κρατούσε το ...κομμένο κεφάλι ενός μικρού παιδιού, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, φώναζε «Αλλάχου Άκμπαρ». Κυκλοφορούσε στον δρόμο για περίπου μία ώρα, πριν τη συλλάβει η αστυνομία. Στο σημείο γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό εκρηκτικών μηχανισμών.


Ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι το πρωί αστυνομικοί στη Μόσχα είχαν εντοπίσει το ακέφαλο σώμα ενός παιδιού, ενώ προσπαθούσαν να σβήσουν μια φωτιά που είχε ξεσπάσει σε ένα διαμέρισμα στην πόλη. Το παιδί υπολογίζεται ότι ήταν τριών ή τεσσάρων ετών.

Σύμφωνα με το LifeNews, το όνομα της γυναίκας είναι Gulchekhra Bobokulova και κατάγεται από το Ουζμπεκιστάν. Μέχρι στιγμής, δεν είναι γνωστή η σχέση της με το παιδί, αν και στα ξένα ΜΜΕ αναφέρεται ότι ήταν η νταντά του και ότι το σκότωσε, για να τιμωρήσει τον σύζυγό της. Ωστόσο η είδηση δεν είναι διασταυρωμένη. Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax έγραψε πως η γυναίκα βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Πηγή mixanitouxronou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου