24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Ήταν όλοι εκεί.....Με δάκρυα στα μάτια και ένα δυνατό σφίξιμο στην ψυχή


Ήταν όλοι εκεί! Με δάκρυα στα μάτια και ένα δυνατό σφίξιμο στην ψυχή, αρνούμενοι να δεχθούν το τραγικό γεγονός, οι συνάδελφοι και φίλοι του Παντελή Παντελίδη θέλησαν να του πουν το τελευταίο αντίο στο σύντομο ταξίδι της ζωής του.


Σην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία, από νωρίς έφθασαν φίλοι και συνάδελφοι του Παντελή. 

Ο πολύ καλός του φίλος Αντώνης Ρέμος μαζί με τη σύντροφό του Υβόννη Μπόσνιακ από την πρώτη στιγμή στάθηκαν στο πλευρό της μητέρα του Αθηνάς. Έτσι και σήμερα, από νωρίς, βρέθηκαν στον Άγιο Σπυρίδωνα. Μαζί τους, ο Κώστας Πηλαδάκης και η τραγουδίστρια σύντροφός του Ειρήνη Παπαδοπούλου. Δίπλα τους και η ηθοποιός Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία έμαθε στον αέρα της πρωινής εκπομπής της, τα δυσάρεστα νέα.


Ο τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης με την Αμαρυλλίς
Η Δέσποινα Βανδή με τον Κώστα Μαρτάκη. Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας - σήμερα θα κάνανε πρεμιέρα με τον αδικοχαμένο Παντελή


Η Δέσποινα Βανδή και ο Κώστας Μαρτάκης θα είχαν χθες πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο Teatro μαζί με τον Παντελή. Δυστυχώς όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια. Οι δυο τους μαζί με τον Γιώργο Αρσενάκο, φανερά συντετριμμένοι πήγαν να ασπαστούν τη σορό του φίλου τους. 
Η Νατάσα Θεοδωρίδου έφθασε στην εκκλησία μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα της. Ανάμεσα στο πλήθος και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, στον οποίο έδωσε την τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξή.

Η Ελένη Φουρέιρα


Ο Βασίλης Καρράς φανερά συγκλονισμένος έφτασε στην εκκλησία όπου βρίσκεται η σορός του Παντελή Παντελίδη. Ο τραγουδιστής μόλις έμαθε το δυσάρεστο συμβάν είχε δηλώσει: «Έχασα το παιδί μου». Με το πρώτο αεροπλάνο έφυγε από τη Θεσσαλονίκη για να βρεθεί στο πλευρό των γονιών του. Για το τελευταίο αντίο στον συνάδελφό και φίλο της βρέθηκε στον Ιερό Ναό και η Ελένη Φουρέιρα. 

Από νωρίς έφθασε και η Αγγελική Ηλιάδη, συνοδευόμενη από τον στυλίστα Χάρη Σιανίδη, ενώ φανερά συγκινημένος απαθανατίστηκε και ο τραγουδιστής Μάκης Χριστοδουλόπουλος.


Στην εκκλησία βρέθηκε και η πρώην σύντροφός του, η Μαρία Γεωργακάκη, η κοπέλα που γι' αυτήν έγραψε ο τραγουδιστής πολλές από τις επιτυχίες του και που έχει συγκλονιστεί από την είδηση του θανάτου του. Ο Γιώργος Τσαλίκης και η σύζυγός του Δώρα, δεν μπορούν να πιστέψουν το χαμό του φίλου τους και έσπευσαν να συμπαρασταθούν στην οικογένεια του τραγουδιστή. 

«Το παρών» έδωσαν και ο Γιώργος Μαζωνάκης με την τραγουδίστρια Αμαρυλλίς. Μάλιστα, ο Παντελής Παντελίδης λίγες μέρες πριν το δυστύχημα διασκέδαζε στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης. Στα σκαλιά της εκκλησίας απαθανατίστηκε και η Τάμτα, η οποία είχε μια ολιγόλεπτη συνομιλία με τον ιερέα του ναού.



Ντορέττα Παπαδημητρίου, Αντώνης Ρέμος, Κώστας Πηλαδάκης, Υβόννη Μπόσνιακ

   


Ο Βασίλης Καρράς

   
Ο Γργηγόρης Αρναούτογλου


Η Νατάσα Θεοδωρίδου

Ο Πάνος Καλλίδης με τη σύζυγό του
                                                        



Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Κώστας Πηλαδάκης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου




Η πρώην σύντροφος του αδικοχαμένου τραγουδιστή Μαρία Γεωργακάκη



Η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη με τον Χάρη Σιανίδη



Ο Γιώργος Τσαλίκης με τη σύζυγό του Δώρα



Ο τραγουδιστής Μάκης Χριστοδουλόπουλος έφθασε από νωρίς στον Άγιο Σπυρίδωνα



Στην εκκλησία και ο στενός συνεργάτης του Παντελή Παντελίδη, Χάρης Λεμπιδάκης ο οποίος βρισκόταν μαζί του λίγες ώρες πριν συμβεί το τραγικό δυστύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου