24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

EΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ


ΚΑΛΟ   ΤΑΞΙΔΙ  ....ΕΦΥΓΕΣ  ΝΩΡΙΣ

ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΦΕΡΕΤΡΟ Η ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ

Πριν από λίγο έφθασε η σορός του Παντελή Παντελίδη στο σπίτι του στη Νέα Ιωνία μέσα σε λευκό φέρετρο. Ο συγκεντρωμένος κόσμος...
που βρισκόταν εκεί, πάνω από 250 άτομα, ξέσπασε σε δυνατά χειροκροτήματα, φωνάζοντας «Παντελή μας, θα ζήσεις για πάντα».
Στα μπαλκόνια αλλά και στα παράθυρα των σπιτιών που βρίσκονται απέναντι από το πατρικό σπίτι του Παντελίδη έχουν βγει άτομα κάθε ηλικίας οι οποίοι με δάκρυα στα μάτια περιμένουν την σορό του.
Σοκαρισμένοι είναι οι συγγενείς, οι φίλοι και οι θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο το πρωί της Πέμπτης στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.
Από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του λαϊκού τραγουδιστή, ο κόσμος έσπευσε να εκδηλώσει τη συμπαράστασή του στην οικογένεια, αλλά και να εκφράσει τη λύπη του, τόσο μέσα από τα social media όσο και στο σημείο του δυστυχήματος με αφιερώσεις, λουλούδια και εικονίσματα.
Αυτή την ώρα πλήθος κόσμου έχει σπεύσει στη Νέα Ιωνία, όπου βρίσκεται το πατρικό του Παντελή Παντελίδη και όπου πρόκειται να μεταφερθεί εντός της ημέρας η σορός του άτυχου τραγουδιστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου